EA.md împlinește 7 ani de activitate. 7 ani pe care i-am dedicat informării, creșterii și dezvoltării continue, multilaterale a femeii. Cu această ocazie vă propunem zilnic câte 7 femei din diverse domenii, despre care noi scriem, pe care voi le admirați și apreciați, care sunt active în domeniile lor de referință și vă pot servi drept reper, model sau inspirație. Vedeți mai jos un top al interpretelor de muzică ușoară de la noi, care citesc cu regularitate EA.md și sunt frecvent eroinele noastre din materialele jurnalistice.

Aura – cântă de răsună valea, vorba piesei sale chiar. Aura mai manageriază și o revistă de nuntă, care îi poartă semnătura – Nunta by Aura, iar împreună cu colega sa de scenă, Nona Marian, organizează un șir de spectacole anuale de mare amploare: Șlagărul Anului, Copii Cuminți cu vedete-părinți, etc.

nunta by aura-27

Citește și: Aura se laudă cu fete mari și cochete! Lori și Beti au împlinit 12 ani și au dat o petrecere în pijamale

Tatiana Heghea – artista care în câțiva ani de la lansarea sa pe scena profesionistă a avut o evoluție fulminantă. A lansat câteva videoclipuri, este o prezență foarte căutată la petrecerile private și ne încântă mereu cu imagini adorabile ale familiei sale.

 

Tatiana Heghea

Citește și: Tatiana Heghea: „Niciodată nu m-am gândit să îmi părăsesc țara. Jur!” Cu ce ocazie a făcut interpreta declarația

Cristina Scarlat – o prezență incontestabilă, atât la capitolul performance live, cât și prestație scenică stilată.

Cristina Scarlat

Vezi și: Fiecare apariție este de covor roșu. 10 ținute stilate de la interpreta Cristina Scarlat (Foto)

Geta Burlacu – o fuziune extraordinară de stiluri: folcloric, jazz, muzică ușoară, lăutărească, pop-dance și uneori note de latino… Anume așa îi este și firea, zbuciumată și nostalgică, împărțindu-se între două orașe.

geta burlacu orizontala palarie

Citește și: Geta Burlacu despre copii: „E foarte greu să găsești acel mijloc de aur dintre a fi părintele și prietenul copilului tău”

Cristina Pintilie – pentru ea stilul nu contează, mai mult poate sufletul pe care îl pune în orice interpretare și dedicația cu care urcă mereu pe scenă.

Vezi și: Cristina Pintilie în primul pictorial alături de fiul Robert. „Pictez propria-mi natură prin tot ce fac”

Roxana – Artista nu scoate piese de bifă, iar atunci când realizează un clip ține ca acesta să fie la cel mai înalt nivel. Drept dovadă și viitoare colaborare cu tatiana Heghea, pe care abia așteptăm să o lanseze.

roxana

Vezi și: Interpreta Roxana a tăiat un copac prin ploaie și i-a dat foc! Totul pentru viitorul ei videoclip (Video)

Mariana Șura – își crește constant și cariera și fetița. Interpreta combină frumos ambele roluri, fiind susținută de soț și de părinții ei, iar cele mai frumoase realizări muzicale abia urmează.

Vezi și: Mariana Şura şi fetiţa sa într-un frumos pictorial de Paşte! Ce tradiţii o va învăţa şi cum îi zice Evelina mamei

Precizăm că aceste topuri sunt absolut aleatorii și nu reprezintă o ierarhizare în sine. Numele prezente sunt alegerea redacției EA.md, iar voi, dragele noastre cititoare (cititori), vă rugăm mult să veniți cu mai multe completări în comentarii, dar și sugestii de femei care ar putea fi pe mai departe eroinele topurilor noastre. Așteptăm sugestiile pe Pagina noastră de Facebook sau la [email protected]

Top 7 eroine Ea.md, care se alimentează sănătos

Top 7 jurnaliste celebre care își adoră la maxim rolul de mamă!

Top 7 cele mai fidele cititoare EA.md pe care le cunoști și tu!