EA.md împlinește 7 ani de activitate. 7 ani pe care i-am dedicat informării, creșterii și dezvoltării continue, multilaterale a femeii. Cu această ocazie vă propunem zilnic câte 7 femei din diverse domenii, despre care noi scriem, pe care voi le admirați și apreciați, care sunt active în domeniile lor de referință și vă pot servi drept reper, model sau inspirație. Astăzi, vă propunem un top al celor mai sportive eroine Ea.md.

Ana Cazacu, o tânără de 22 ani din satul Sloveanca, a luat locul întâi la triatlonul din Muntenegru. Triatlon înseamnă să înoți 1,9 km, după care să ieși din apă și să faci 90 de km cu bicicleta, apoi să alergi 21 km. Toate astea, fără oprire. Ana Cazacu, originară din satul Sloveanca, raionul Sângerei, a luat locul întâi la categoria sa de vârstă după ce a trecut prin aceste probe în 6 ore și 46 minute.

page-18-1140x641Citește:  O tânără de 22 ani din satul Sloveanca a luat locul întâi la triatlonul din Muntenegru

Daniela Burlac, prezentatoarea știrilor din sport la JurnalTV. La cât de activă este Daniela pe rețelele sociale, nu mai este un secret pentru nimeni că este extrem de pasionată de sport. Frecventează sala de forță cu regularitate și nu se sfiește să își etaleze silueta bine lucrată în vacanțele sale exotice.

cats-31

Vezi: „Fericire, sport, hidratare”! Daniela Burlac, dependentă de sport

Elena Ozun, fondatoarea programului de slăbire „The Power of Jumping” și a studioului de remodelare corporală. Elena a cucerit femeile de la noi cu pofta sa de sport, dar mai ales cu trambulinele care garantează buna dispoziție și arderea a peste 1000 de calorii în timpul unui singur tratament. În momentul în care urcă Elena pe trambulină, în sală se face foarte fierbinte!

IMG_3968

Citește și: A pierdut 26,5 cm din talie și 17,2 kg în trei luni! Ana Dica e câștigătoarea proiectului „The Power of Jumping”

Inesa Voscoboinic, prezentatoarea emisiunii „Unitatea de Gardă”. Inesa face mult sport, lucru despre care vorbesc mușchii ei bine reliefați. „De obicei mă găsiți la sală” a recunoscut ea într-un interviu. Nimeni nu va uita vreodată cât de sexy arăta în costum de baie, în luna aprilie, când a ieșit cu lopata ca să rânească zăpada.

inesa-voscoboinic-1140x570Vezi și: Inesa Voscoboinic, despre sport, viitorul soț și cariera în TV: „Nu am profitat niciodată de faptul că sunt prezentatoare”

Leo Ciobu, Miss Fitness Bikini 2017. Băuturile dulci sau carbogazoase, fast food-ul și mâncarea cu grăsimi nu au ce căuta în alimentația ei. Nu consumă alcool, nu merge la cluburi, iar într-o singură săptămână are 12 ore de antrenamente, deci câte două pe zi.

photo

Vezi detalii:  Află cine și ce stă în spatele corpului de zeiță al Campioanei Moldovei la Fitness Bikini, Leo Ciobu

Ludmila Bălan are un corp de puștoaică la ai săi 59 de ani. Merge la sală chiar și în weekend. Și pentru că e trasă prin inel, nu renunță la ținutele mulate care îi conturează bine formele.

3478951

Vezi: Are grijă de siluetă. Ludmila Bălan face sport chiar și în weekend!

Tatiana Sidorova, Mrs. Florida 2017. Fiecare sarcină din cele două i-a adus un surplus de 30 de kilograme. A scăpat de ele cu ajutorul alimentației corecte, dar și grație vizitelor la sala de forță. Supravegheată de un antrenor, a reușit să își sculpteze frumos corpul. Are antrenamente de 3-5 ori pe săptămână.

maxresdefault

Citește și: Moldoveanca Tatiana Sidorova, declarată Mrs. Florida 2017: „Nu sunt ideală. Am celulită, vergeturi, varice…”

Le mulțumim eroinelor pentru inspirație, iar cititoarelor noastre pentru că ne urmăresc. Datorită lor, Ea.md împlinește vârsta de 7 ani. Iată care sunt cele mai fidele cititoare ale revistei online: Top 7 cele mai fidele cititoare EA.md pe care le cunoști și tu!

 

Distribuie articolul: