EA.md împlinește 7 ani de activitate. 7 ani pe care i-am dedicat informării, creșterii și dezvoltării continue, multilaterale a femeii. Cu această ocazie vă propunem zilnic câte 7 femei din diverse domenii, despre care noi scriem, pe care voi le admirați și apreciați, care sunt active în domeniile lor de referință și vă pot servi drept reper, model sau inspirație. Astăzi, vă propunem un top mai neobișnuit. Sunt viitoare femei, iar noi le admirăm și le putem prezice că vor cuceri foarte multe culmi de munte, dacă o vor ține în același ritm. Deja au reușit atât de multe!

Cleopatra Stratan s-a lansat în muzică la vârsta de 3 ani. World Records Academy, care editează o Carte a Recordurilor în SUA, a declarat-o în 2008 pe Cleopatra Stratan „cea mai tânără interpretă de succes”. Cleopatra deţine nu mai puţin de cinci recorduri. Ea este cea mai tânără interpretă care a înregistrat un album, cea mai tânără interpretă într-un concert live, cea mai bine plătită tânără artistă, cel mai tânăr interpret care a primit trei premii MTV şi cea mai tânără interpretă care a înregistrat un hit naţional.

page

Citește și: Cleopatra Stratan a împlinit 14 ani: „Promit că din această toamnă mă voi relansa în muzică!”

Iuliana Beregoi, adorată de copiii și adolescenții din România, admirată în Rusia după participarea sa la show-ul „Golos Deti”. Primul ei concert peste Prut a fost sold out, pe Instagram este urmărită de 184 mii de oameni, pe YouTube are 295.720 de abonați la canalul său, iar cel mai popular videoclip lansat de ea, la piesa „Vina mea”, a adunat 20 milioane de vizualizări. Ultimul ei videoclip, „Generația Z”, ar putea avea același succes. A acumulat, în doar 3 săptămâni, 3,7 milioane de vizualizări. Iuliana nu este doar interpretă, dar și vloggeriță.

iuliana-beregoi

Foto: YabbMusic.Ro

Vezi și: Iuliana Beregoi, cu o piesă în limba română în finala „Golos deti”: Lupii sunt tot mai aproape! (Video)

Olga Verbițchi, câștigătoarea concursului muzical din România, „X Factor”. Pe tot parcursul show-ului, Olga a fost susținută de mentorul ei, solistul Carla’s Dreams, iar în etapa finală, cei doi au interpretat piesa care a făcut furori în România, „Te rog”. La vârsta de 15 ani, tânăra artistă a câștigat un premiu impresionant – 100 mii de euro.

627x0

Vezi și: Olga Verbițchi a semnat cu o celebră casă de discuri din România

Eva Timuș are o voce uimitoare pentru vârsta sa de numai 13 ani. A făcut furori la concursurile „Românii au talent” și „Golos deti”, iar acum vrea să cucerească SUA. Eva a trecut etapa audițiilor Now United – proiect condus de Simon Fuller – producător englez de muzică și de televiziune, cunoscut ca și creatorul concursurilor Pop Idol și So You Think You Can Dance. Fuller a semnat peste 500 de single-uri, a fost inspirația strategică din spatele fenomenului Spice Girls și forța creatoare din spatele noului parteneriat ABBA.

eva-timush-1-1140x621

Citește și:  Eva Timuș se va întrece în talent peste ocean! „Vocea ei este cu adevărat uimitoare!” (VIDEO)

Monica Pîrlici, acum 4 ani, a convins spectatorii concursului televizat „Moldova are Talent” că merită trofeul. Fetița din Zberoaia, Nisporeni, avea doar 11 ani atunci când a recitat versurile dedicate părinților, care au emoționat o țară întreagă. Nici Nicu Țărnă, unul dintre jurați, nu a putut să își stăpânească lacrimile. Astăzi, este elevă în clasa a 9-a, face ore de teatru și  promovează învățămintele creștinești în rândul tinerei generații, fiind premiată în cadrul Galei Tineretului Ortodox. În luna mai a ajuns să participe la organizarea unui spectatcol creștin în mai multe orașe din nordul Italiei (Bologna, Parma, Padova, Trevizo, Milano, Ferrara și Rovereto) – „Departe de casă, aproape de Dumnezeu”.

23425-13869-76135-30

Vezi și: A crescut mult, însă e la fel de talentată. Monica Pîrlici recită din nou (VIDEO)

Ionela Țăruș, invitată să danseze în show-urile celebrei interprete din România, Delia. A devenit populară la vârsta de 6 ani, pe când forma un cuplu de dans cu Mihai Ungureanu. Împreună i-au cucerit pe români și ruși, participând la concursurile „Minuta Slavy” și „Românii au talent”. Despre ce face dansatoarea astăzi puteți citi mai jos.

mihai-ungureanu-ionela-tarus

Citește: Provocare acceptată! Ionela, Carolina și Victoria Țăruș, în rolul uneia dintre cele mai excentrice interprete de peste Prut (FOTO)

Emily Istrate, acum un an, când avea 12 ani, a ridicat publicul și juriul concursului Golos Deti din Ucraina cu piesa Hora din Moldova. Pe lângă faptul că are o voce puternică, mai și vorbește 7 limbi: română, rusă, engleză, japoneză, turcă, germană și cunoaște puțin din spaniolă și franceză. Tânăra a fost selectată să ne reprezinte țara la Festivalul Internațional de Limbă și Cultură IFLC 2017, așa că a dus Hora din Moldova pe scena sălilor de concerte din Europa.

Emily1

Vezi și:  Are în colecția sa 100 de păpuși Barbie, 50 de rujuri și câteva parfumuri semnate de idolul ei. Cunoaște-o pe Emily Istrate, fetița de 13 ani urmărită de mii de fani

Precizăm că aceste topuri sunt absolut aleatorii și nu reprezintă o ierarhizare în sine. Numele prezente sunt alegerea redacției EA.md, iar voi, dragele noastre cititoare (cititori), vă rugăm mult să veniți cu mai multe completări în comentarii, dar și sugestii de femei care ar putea fi pe mai departe eroinele topurilor noastre. Așteptăm sugestiile pe Pagina noastră de Facebook sau la EA@interakt.md.

Top 7 interprete de muzică ușoară, cititoare EA.md

Top 7 eroine Ea.md, care se alimentează sănătos

Top 7 jurnaliste celebre care își adoră la maxim rolul de mamă!

Top 7 cele mai fidele cititoare EA.md pe care le cunoști și tu!