EA.md împlinește 7 ani de activitate. 7 ani pe care i-am dedicat informării, creșterii și dezvoltării continue, multilaterale a femeii. Cu această ocazie vă propunem zilnic câte 7 femei din diverse domenii, despre care noi scriem, pe care voi le admirați și apreciați, care sunt active în domeniile lor de referință și vă pot servi drept reper, model sau inspirație. Începem seria de femei cu cele mai fidele cititoare EA.md, femei pe care le cunoașteți și voi și care ne motivează și ne încurajează să creștem și să ne diversificăm mereu informația.

Diana Ballerini, fondatoarea magazinului de haine FLO:

„Ea.md e site-ul unde găsești mereu ceva bun de citit. Intru cel puțin de trei ori pe zi și sunt astfel la curent cu toate noutățile, descopăr oameni, istorii sau rețete care să mă inspire și îmi pot face agenda de weekend.”

diana ballerini

Lilia Iacub, meșter handmade:

„Ea.md – unicul site pe deplin informațional în orice domeniu, care mereu vine cu ceva fresh și care să ne uimească! Are un ritm pozitiv și accesibil pentru orice om indiferent de clasă, stil, domeniu, vârstă. Citesc pentru că se merită! Și pentru ca doresc să fiu informată corect și să cunosc lumea din jur.”

lilia iacub

Aurelia Zlotea, mămică de gemene și creatoarea grupului dedicat părinților de gemeni:

„Vă citesc de circa 2 anișori pentru că postați informație veridică, în primul rând. În era asta când toți sunt în goană după știri goale, voi vă diferențiați. Ador partea socială, chiar sorb cu sete unele articole în care mă regăsesc. Iar cel mai important este faptul că treceți prin suflet orice se face în revistă… Asta se simte❤️ Eu sunt fana voastră și vă doresc multă baftă în continuare.”

Aurelia Zlotea

Mariana Mihăilă, interpretă de muzică ușoară:

„Citesc Ea.md fiindca e un site cu articole foarte utile, un site unde aflu cele mai proaspete noutăți din domeniul artistic și nu doar. Prin EA.md am descoperit multe femei cu istorii de viață interesante, femei înzestrate cu talente în diverse domenii și despre existența cărora chiar nu știam. Ea.md stie să valorifice adevaratele valori, să abordeze subiecte captivante și ample.”

mariana Mihaila

Victoria Roșca, creatoarea vlogului „Zâmbărele”:

„Ea.md locul unde intri de dimineața să alegi, să culegi, să înveți – fix ca în grădina Evei. Numai că Evele din ziua de azi au niște Adami… care așteaptă măcar un măr în farfurie, el nu știe de reviste. Și orice Evă și-ar dori ca despre Ea să scrie măcar o dată în viață pe ea.md.”

victoria-rosca

Tatiana Bordeianu, creatoarea Brandului de haine BORD’s by Flower Ferre:

„Citesc zilnic pentru ca găsesc info din diferite domenii. Informații interesante, care se lecturează plăcut, servite în pat, în birou, în sala de așteptare, oriunde, grație conexiunii la internet.”

bords tatiana

Ruxanda Covalschi, tânără interpretă:

„De ceva timp, Ea.md a devenit principala mea sursă de informare și inspirație. Anume aici pot să descopăr oameni talentați, oameni cu povești de viață nemaipomenite, oameni frumoși la chip și suflet și să fiu la curent cu cele mai importante noutăți din diverse domenii. Și chiar dacă nu am reușit să fiu cititoarea voastră fidelă de când abia ați făcut primii pași, acum sunteți revista mea preferată și mă bucur enorm că, printre zecile de mii de articole publicate, m-am regăsit și eu. Vă mulțumesc și vă doresc un parcurs de nota 10 (asta pentru că în acest an mergeți în clasa întâi)!”

ruxanda

Precizăm că aceste topuri sunt absolut aleatorii și nu reprezintă o ierarhizare în sine. Numele prezente sunt alegerea redacției EA.md, iar voi, dragele noastre cititoare (cititori), vă rugăm mult să veniți cu mai multe completări în comentarii, dar și sugestii de femei care ar putea fi pe mai departe eroinele topurilor noastre. Așteptăm sugestiile pe Pagina noastră de Facebook sau la [email protected]