Ne-am deprins, noi femeile, să fim abordate de fotografi. Dar cum arată bărbaţii moldoveni în fotografii v-aţi întrebat? Răspunsul îl are Ala Melnic, fotograf, care deseori abordează acest gen de fotografie şi ştie cum trebuie “reliefate” calităţile bărbaţilor printr-o simplă fotografie.

Majoritatea băieţilor din  top-ul celor şapte fac modeling, sunt single şi dau foarte bine la camera foto.

Ala ne spune ca preferă să fotografieze barbaţi fiindcă au istorii diferite de cele ale femeilor, sunt atragatori, ambiţioşi, cu un spirit puternic şi, deseori, sunt foarte carismatici.

Vedeţi mai jos ce bărbaţi naşte Moldova.

Iura Tamirov (20 ani) este un fotbalist înrăit, dar şi un model de invidiat. În acest an, pentru prima dată, a fost în Shanghai, China, unde a avut un contract de muncă ca model.

Valeriu Guțu (21 ani), este foarte ambițios, are un caracter puternic şi mereu îşi îndeplineşte scopurile. Adoră fotbalul şi face foarte mult sport.

Gheorghe Condrea (23 ani) lucrează ca model, a calatorit foarte mult, a locuit în America doi ani şi are gusturi rafinate când vine vorba de vestimentaţie.

Ivan Stoev (25 ani) e o fire visătoare, care face mult sport şi este pasionat de modeling.

Ivan Mihailov (dreapta, 26 ani) nu este un model, însa Ala spune că are potenţial să devină. Activează în domeniul design-ului vestimentar, este foarte ambiţios, romantic, dar în acelaşi timp e un bărbat cu picioarele pe pamânt.  Sergiu, 24 ani ( în stânga), spune că îşi adoră soţia. 

Sergiu Ciobanu (28 ani) a facut studii în domeniul artelor în Italia, la Milano, după studii a încercat să facă modeling şi i-a reuşit. A cucerit platourile din Milano, a activat cu mai multe agenţii italiene din domeniu, iar cu una dintre acestea are un contract semnat pentru trei ani.

Distribuie articolul: