Cine a spus că femeile nu se pricep la afaceri a greșit amarnic. Succesele lor, cifrele de afaceri ale companiilor pe care le conduc, dar și faima, respectul pe care îl capătă în societate sunt criterii care le clasează pe cele mai de frunte locuri în competițiile marilor business-uri. Iată câteva exemple din țara noastră care merită luate în seamă.

Silvia Radu, director general Gaz Natural Fenosa, companie care în 2012 a fost numită Marca Anului, dar și una dintre cele mai bune companii angajatoare. Cel din urmă succes îl repetă și în 2013, conform axa.md.

 Silvia Radu, sursa: vipmagazin.md

Victoria Musteață, Corporate Comunication „ORANGE”, secretar al Fundaţiei „Orange Moldova”. Compania dispune de cea mai extinsa retea 3G si 4G și le oferă abonaților săi oferte generoase. Cele aproximativ 2,5 milioane de clienți au făcut ca Orange să fie numărul unu de pe piața telecomunicațiilor din Moldova.

 Victoria Musteață, sursa: timpul.md

Nelly Sonic, “doamna vinificației moldovenești”, președinte “Lion Gri” – Companie de vinificație ce reprezintă generaţia nouă a vinificatorilor din Moldova. Compania deține peste 20 de distincții la diverse concursuri de profil din toată lumea, tehnologii moderne de producție și un potențial mare de dezvoltare.

 Nelly Sonic, sursa: rfelr.org

Ina Vieru, business lady de Moldova, proprietară a restaurantelor Pani-Pit, Zen Sushi, Delice d’Ange și Dublin – toate diferite și toate pline de inspirația și bunul gust al Inei.

 Ina Vieru, sursa: cafeluta.md

Alexandra Can, directorul general al fabricii de marochinărie Artima, membră a Consiliului de observatori „Romaniţa” S.A. din Hânceşti şi consilier economic la câteva întreprinderi cu capital străin. ”ARTIMA”S.A este cea mai mare entitate din Moldova care activează în domeniul marochinăriei.

 Alexandra Can, sursa: rferl.org

Natalia Politov-Cangaș, președinte Victoriabank – cea mai bună bancă a anului în Moldova pentru anul 2008 şi 2011. De asemenea, Victoriabank a câştigat mai multe distincţii „Mercuriul de Aur”, la concursul „Marca Comercială a Anului”, precum şi distincţii care o plasau printre cele mai bune bănci din GUAM. În anul curent BC „Victoriabank” SA a fost desemnată una dintre cele mai mari bănci din Europa de Sud-Est, conform clasamentului SeeNews TOP 100 SEE Banks, cel mai scump brand din sectorul bancar, potrivit studiului „Md-Brand-2012-TOP-50 branduri moldoveneşti”, realizat de agenţia MPP Consulting (Ucraina) şi „Cel mai bun angajator”, obţinut al treilea an consecutiv, dovadă a unui management de calitate aplicat într-un mediu echilibrat.

 Natalia Politov-Cangaș, sursa: interakt.md

Distribuie articolul: