Se pare că nu doar femeile simple au complexul greutății. Vedetele de la Hollywood se află și ele într-o veșnică competiție după formele ideale 90 – 60 – 90. Vă prezentăm cinci vedete care au slăbit vizibil în 2012.

Pink a slăbit 25 kg


 

Cântăreața Pink a reușit să slăbească 25 de kilograme acumulate în urma sarcinii. Ea a declarat că în timpul sarcinii nu s-a putut abține de la prăjituri și alte feluri de dulciuri, așa că după naștere aceasta a decis sa urmeze o dietă vegetariană combinată cu un program de exerciții fizice destul de strict.

 

Jessica Simpson a slăbit 18 kg


 

Jessica Simpson, în vârstă de 32 de ani, a adus pe lume o fetiță. Însă în urma sarcinii, artista a acumulat kilograme în plus. Jessica Simpson a facut un progres destul de mare, reușind să slăbească 18 kilograme, datorită unui celebru program de slăbit numit Weight Watchers.

 

Kelly Clarkson a slăbit 13 kg


 

Kelly Clarkson nu a fost niciodată slabă dar, totuși, în ultimul an, artista se îngrășase destul de mult, lucru care, se pare, a impins-o spre dorinta de a slabi. Cântăreața a reușit să slăbească 13 kilograme în 6 luni, adoptând o dieta bazată pe controlul porțiilor, combinată cu antrenament fizic câte 5 zile pe săptămână.

 

Khloe Kardashian a slăbit 9 kg


 

Khloe Kardashian, sora mai mică a celebrei Kim Kardashian, a avut mereu un complex legat de kilogramele în plus. Iată că, în doar 20 de zile, Khloe a reușit să dea jos 9 kilograme cu ajutorul sotului ei, baschetbalistul Lamar Odom. Khloe se antrena 6 ore pe zi, împreună cu soțul ei, exercițiile au fost combinate cu o alimentație echilibrată.

 

Kelly Osburne a slăbit 7 kg

 
 

Kelly Osburne, fiica legendarului rocker Ozzy Osburne, la premiile Emmy din 2012, și-a etalat silueta asupra cărei a lucrat. Artista a slăbit în 2010, peste 23 de kilograme, iar anul trecut a mai slăbit încă 7 kg. Secretul este bucatarul Matthew Mosshart, care în prezent gătește pentru ea, acesta asigurandu-se că artista mănâncă sănatos. Acesta este si partenerul de antrenament al vedetei, ei facand zilnic exercitii fizice de minimum 30 de minute care presupun, printre altele, ridicarea de greutati, alergat pe banda si yoga.

 

Distribuie articolul: