Sunt femei și mamici.Le place să fie sexy chiar dacă sunt tot timpul în centrul atenției. Unele dintre ele spun că nu au făcut prea mari eforturi pentru a slăbi după naștere. 
1. Actrița Mega Fox (27 ani)  și-a început cariera în actorie în anul 2004, iar în 2007 a jucat alături de Shia LaBeouf în producţia „Transformers”. Mai târziu, în 2009, Fox a jucat rolul principal în filmul „Jennifer’s Body”. Este considerată una dintre cele mai încântătoare reprezentante ale sexului frumos de la Hollywood, având apariţii în reviste precum „Maxim”, „Rolling Stone” sau „FHM”.

Are un fiu Noah în vârstă de 11 ani împreună cu soţul său, actorul Brian Austin Green (40 ani). 

2. Beyonce este una dintre cântărețele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 16 astfel de trofee – trei ca membră a grupului Destiny’s Child și alte 13 în calitate de artistă solo.

Împreună cu soțul său, rapperul Jay-Z, cei doi au o fetiță pe nume Blue Ivy Carter în vârstă de  doi ani.

3. Jennifer Lopez (43 ani) are doi copii gemeni Max și Emme, în vârstă de cinci ani. 

4. Jessica Alba Actriţa Jessica Alba în vârstă de 31 de ani are doi copii împreună cu soţul ei, Cash Warren.

5. «Regina muzicii pop» Madonna (55 ani) are patru copii, Lourdes si Rocco, nascuti de ea, respectiv David si Mercy, adoptati din Malawi. Lourdes în vârstă de 17 ani, seamănă izbitor cu vedeta  și este nascută din relația cu instructorul său de fitness cubanezul Carlos Leon. 

Sursa: kudika.ro

Foto:one.ro,blogvedete.com.

Distribuie articolul: