De ziua lor, toate femeile așteaptă să primească în dar cadouri inedite. Și ce poate fi mai frumos decât să-ți surprinzi soția, iubita, mama, prietena, sora, fina sau nașa cu o geantă frumoasă și originală, produsă chiar la noi acasă? În ultimii ani, designerii autohtoni s-au întrecut pe ei înșiși, dar și pe cei din afară, aducând pe piață modele dintre cele mai deosebite, atent lucrate și cu aplicațiile îndrăznețe. Avem și de unde alege: genți, poșete, clutch-uri, rucsace din piele autentică sau imitație, pânză, lână sau alte materiale – într-un cuvânt, orice ne dorim pentru femeia dragă. Arillu (www.arillu.md) este o companie autohtonă, înfiinţată în 2002, care s-a specializat în producerea genţilor pentru dame, poşete, genţi sport și rucsace, la cele mai înalte standarde. Chiar dacă produsele lor nu sunt din piele naturală, înlocuitorul ei asigură de asemenea trăinicia, iar produsele sunt accesibile tuturor. Producătorii afirmă că toate gențile sunt unice, produse integral cu materiale şi accesorii de cea mai bună calitate.

 

 


Rodica Bolganschi
(www.woolbanglebagsbyrodica.blogspot.com) a reușit să creeze un trend adevărat cu gențile realizate din lână. „Wool bangle bags by Rodica” este solicitat nu doar în Moldova, ci în întreaga lume și se bucură de un real succes. „Pentru confecționarea unei genţi, am nevoie de 2-3 zile – depinde de complexitatea modelului. Materia primă o achiziţionez din magazinele din Chişinău, iar mânerele din bambus natural le comand din afara ţării”, povestește Rodica.

 

 


 Petru Cucu
(https://www.facebook.com/petru.cucu.9?fref=ts) confecționează genți din pasiune mare pentru creație. Are atelierul său, unde s-au născut genți pentru foarte multe vedete autohtone. Deși nu se consideră un designer cunoscut, hobby-ul său a devenit afacere, iar poșetele realizate de el sunt la mare căutare. Acestea pot fi un cadou ideal și pentru femeile din viața ta.

 

 

 

 Inga Zaiaț (www.ginga.jimdo.com) îți propune genți din pânză și clutch-uri confecționate manual. Ele vor fi realizare după modele deja existente, propuse de cel care le comandă sau de autor, ori ceva foarte original, bazat pe ideile și culorile dorite. Elementele de decor sunt de asemenea confecționate manual, așa că soția sau iubita va atrage toate privirile la o petrecere sau în oraș, unde își va accesoriza ținuta cu o asemenea geantă.

 

 


Bookletta
(https://www.facebook.com/Bookletta?fref=ts) este invenția tinerei moldovence Sanda Cojocaru. Ideea ei a fost să susțină persoanele care vor să promoveze lectura. Pentru o femeie pasionată de lectură, care își ia cartea cu ea, acest accesoriu este cadoul perfect pentru 8 martie. Bookletta este prima geantă din lume care promovează lectura și cel mai bun prieten al cărților.

 

 

 Dragi bărbați, acum nu mai sunt  motive să spuneți că nu aveți de unde alege! Mai mult, toți acești artizani vă pot confecționa și vouă o geantă “autohtonă”, ca să fiți la unison cu persoana iubită.

Distribuie articolul: