Foarte multe femei care arată bine la vârste înaintate au conştientizat că alimentaţia echilibrată are o importanță majoră asupra organismului. Este și cazul a cinci artiste din Republica Moldova care, trecute de vârsta de 50 de ani, poartă cu grație anii din buletin. Niciodată nu s-au gândit să apeleze la bisturiu, pentru că se mândresc cu tenul lor neted și frumos, dar și cu o siluetă de invidiat. Prima în listă este cea mai elegantă doamnă din showbizz-ul autohton, Olga Ciolacu, care ajunsă la 64 ani a rămas la fel de frumoasă și grațioasă  ca și acum 36 ani, când și-a făcut debutul pe scenă în calitate de solistă a Ansamblului de țigani. 

 

Pe Silvia Grigore folk-ul a menținut-o tânără și la 52 de ani. Cel puțin asta a lăsat să se înțeleagă într-un interviu pentru ziarul  „Timpul” acordat acum doi ani. Atunci folkista a declarat că „Folkul este un gen de muzică ecologic”. 
 
 

 La 54 ani, interpreta Ana Barbu afirmă cu mâna pe inimă că secretul tinereții sale se datorează bucatelor sănătoase, pe care adoră să le prepare acasă atunci când are timp liber. 
 

 

Interpreta de muzică populară Maria Iliuț arată impecabil la 58 ani. Artista a reușit să-și întrețină tenul perfect și silueta  cu ajutorul fructelor și legumelor, dar și a măștilor preparate acasă. Astfel, nimic nu o împiedică pe artistă să aibă în garderoba sa rochii și accesorii moderne pe care le poartă fetele de 20 de ani. 

 

Interpreta de muzică populară, Ioana Căpraru, spune că și la 61 ani tenul trebuie bine îngrijit. Potrivit interpretei, elixirul tinereții sale constă în ulei de măsline extravirgin pe care îl aplică seara înainte culcare, iar ziua nu aplică nici un gram de machiaj pe față. 

 

Foto: Arhivă personală, www.moldovenii.md
Fiți frumoase și nu uitați celebrul citat al poetului Dostoievski „Frumusețea va salva lumea”.

Distribuie articolul: