Probabil te-ai întrebat măcar o dată, ce i-ar plăcea partenerului tău să experimenteze mai nou în pat sau… altundeva? În acest caz, ți-am pregătit răspuns la întrebarea ta. Iată un Top 5 al celor mai frecvente fantezii sexuale ale bărbaților, rezultat din mai multe sondaje. Când vine vorba despre sex, potrivit portalului sfatulparintilor.ro, bărbaţii visează la:

1. O partidă de sex în trei
Exact cum auzi! Da, bărbații sunt înnebuniți să facă sex în trei. Nu există bărbat care să nu se gândească la această fantezie, fără să ia foc. Unele persoane care pot crede că bărbații vor să facă sex în trei, doar ca să se laude cu această experiență. Dar ipoteza asta nu prea stă în picioare, fiindcă în acest caz, fantezia ar fi despre cum se vor lăuda în fața altora, nu despre ce se întâmplă sexual vorbind, la o partidă în trei. Toți bărbații, fără excepție, adoră fanteziile despre partidele de sex în trei.

2. O femeie depravată
Cei mai mulți dintre bărbați se văd la volanul unei mașini, noaptea, conducând pe o alee întunecată și poftind în mașină lor o doamnă aflata acolo… la datorie. Culmea e că nici măcar cumplitele boli cu transmitere sexuală nu-i opresc să aibă acest tip de fantezie! Da, desigur, femeile vor spune că e o fantezie absolut oribilă, că nici nu se pot gândi la așa ceva… Dar asta înseamnă doar să facem abstracție că ea există, ceea ce ar fi complet inutil. Toti barbații, măcar o dată în viață au avut o fantezie sexuală în care era prezentă o prostituata. Așa că n-ar fi o idee rea să accepți un astfel de joc, dacă până la urmă el se întâmplă între voi și vă face plăcere la ambii.

3. Schimbul de roluri
Bărbații adoră să se joace altfel, fiindcă le dă senzația că pot fi cu mai multe femei. Fie că își imaginează că fac sex cu o stewardesă sau cu o profesoară, le face la fel de mult plăcere. Bărbaților le plac femeile care acceptă să experimenteze.

4. Sexul imposibil
Bărbații adoră fanteziile cu soția celui mai bun prieten sau cu sora propriei neveste, chiar. Sigur, vorbim despre situații imposibile de cele mai multe ori, însă e fix ceea ce se întâmplă în capul lor, iar astfel de situații îi excită peste măsură. În realitate, poate că astfel de cazuri i-ar speria din cale afară, fiind puși în fața unor consecințe grave, însă la capitolul fantezie este exact ceea ce îi stârnește mult.

5. Locațiile exotice
Relațiile dintre bărbați și femei devin adesea plictisitoare, cu anii. De cele mai multe ori, bărbații sunt sătui până peste cap să vadă același perete „obosit”, atunci când fac dragoste cu nevasta. Așa că încep să viseze cum fac sex în alte părți ale casei, în alte momente ale zilei. Apoi își mută imaginația către o plajă exotică, un hotel de lux sau cine știe ce alte locații exotice, oricum departe de peretele plictisitor al dormitorului.

sursa: sfatulparintilor.ro 

Distribuie articolul: