Unii din finaliștii etapei naționale a Eurovision au impresionat de-a dreptul prin ținute. Cea mai remarcabilă fiind Aliona Moon, cu rochia pe care a fost proiectat pe tot parcursul piesei, „dansul flăcărilor”. Unii artiști, însă, au cam dat-o în bară cu vestimentația. Iată care sunt cinci finilaști ai Eurovision din Moldova, ținutele cărora nu au fost prea inspirate.

Locul 5 – Tatiana Heghea

În general, ținuta e una bună, iar culoarea foarte trendy și potrivită interpretei și piesei acesteia. Totuși, aceasta separă silueta interpretei în prea multe segmente vizuale și o dezgolește mult prea mult. Tatiana Heghea, se pare că nu se simțea prea confortabil în această rochie, deoarece mereu încerca să se acopere. 

 

 Locul 4 – Glam Girls and Cristina V

Cristina V și Glam Girls, au optat pentru o variantă clasică: alb- negru. Totuși, ținutele lor erau nepotrivite pentru scenă, mult prea cuminți pentru piesa interpretată.

 
 

 Locul 3 – Svetlana Bogdanova

 Interpreta a avut o rochie dintr-o combinație de texturi în vogă, însă aceasta îi „tăia” vizual silueta în mult prea multe zone ale acesteia.  

 

 
 Locul 2 – Aurel Chirtoacă

 Dacă e să privim ținuta interpretului, de la jumătate în sus, atunci aceasta e chiar foarte ok. Însă atunci când coborâm privirea, ne dăm seama că pantalonii sunt dintr-o altă „gamă” și ca textură, culoare și stil în general.

 
foto: TRM

 Locul 1 – Doinița Gherman

 Fără îndoială, Doinița Gherman merită locul de frunte al acestui clasament. Nu observăm mare evoluție sau cel puțin schimbare în ținutele Doiniței Gherman, în toți acești nouă ani de când participă la Eurovision. Ținuta din acest an, a fost la fel, total neinspirată, începând cu coafura și terminând cu papucii. În primul rând, vestimentațioa „câștigătoarei” noastre, a dezgolit-o mult prea mult. Apoi, părul cântăreței, arăta ieftin, fiind foarte vizibilă extensia necalitativă, părul adăugat nici măcar nu coincidea cu nuanța părului Doiniței.

  

 

Distribuie articolul: