Femeile puternice adesea intimidează bărbaţii din vieţile lor şi nu oricine poate face faţă unei astfel de forţe a naturii. Mame, femei de carieră, vedete full time, ele reuşesc să obţină admiraţia publicului, note de plată de la avocaţii de divorţ şi vieţi de familie ca în filme. Iată 4 femei puternice care şi-au “devorat” bărbaţii, până au cedat nervos, conform Unica.ro. Elizabeth Taylor

Celebra actriţă Elizabeth Taylor, renumită pentru numărul mare de mariaje şi dragostea pentru un singur bărbat, actorul Richard Burton, conduce clasamentul. O fire dificilă, fapt atestat de oamenii cu care a intrat în contact de-a lungul timpului, Elizabeth Taylor era adorată, urâtă şi niciodată ignorată. De altfel, aşa şi trebuie să se comporte o adevărată divă, cu toată lumea la picioare, nu?

 

Elizabeth Taylor a fost măritată de opt ori şi a avut nu mai puţin de şapte soţi. Cu Richard Burton a fost măritată “doar” de două ori, dar actorii au avut, de fapt, o poveste de dragoste on and off.

Jennifer Lopez

Nici diva latino nu a reuşit să devină o soţie devotată şi casnică, fapt care i-a tulburat mult viaţa personală. Deşi Jennifer Lopez are parte de o carieră incredibilă, cu multe hituri şi turnee de succes, în viaţa de familie, diva latino nu stă chiar pe roze.

Fanul numărul unu al mariajelor fulger, Jennifer Lopez s-a măritat prima oară la 28 de ani, după mai mutle relaţii serioase. Divorţată după un an de Ojani Noa, J. Lo a avut o altă relaţie tumultuoasă cu Sean Combs, cunoscut publicului drept Puff Daddy sau P. Diddy. Cei doi au avut o relaţie de dragoste din 1999, până în 2001.

 

În 2001, Jennifer Lopez s-a măritat cu dansatorul Chris Judd. Nici de data asta nu a avut succes, cei doi ajungând repede la divorţ în 2003. Cu Ben Affleck, relaţia a ţinut doar un an, timp în care au reuşit să se logodească şi să amâne nunta, până s-au despărţit. Cu Marc Anthony a făcut doi gemeni simpatici, dar tot au divorţat după 8 ani.

Andreea Marin

Andreea Marin a divorţat prima dată de Cristian Gheorghiţă, în 1998, iar 2013 este anul celui de-al doilea divorţ. Dacă treaba merge bine cu medicul turc Tuncay, poate a treia oară e cu noroc.

 

Andreea Marin a fost măritată cu Ştefan Bănică între 2006 – 2013, iar mariajul lor le-a adus o fetiţă, pe Violeta. Între Andreea Marin (38 ani) şi Tuncay Ozturk (27) sunt nu mai puţin de 11 ani diferenţă, dar asta nu pare să-i deranjeze.

Mihaela Rădulescu

În schimb, la numărul de divorţuri, Mihaela Rădulscu stă mult mai “bine”. Ea a divorţat de trei ori până acum, de fiecare dată la distanţă de 10 ani (Dani Oţil, trebuie să ai grijă ce faci dacă mai sunteţi împreună în 2019).

 

Nici între Mihaela Rădulescu (43 ani) şi Dani Oţil (33 ani) nu sunt doar câţiva ani, diferenţa dintre cei doi fiind de 10 ani. Mihaela Rădulescu a fost măritată cu Ştefan Bănică între 1997 şi 1999. Mihaela a divorţat de Ştefan Bănică acuzându-l de infidelitate.

Sursa, Foto: Unica.ro 

Distribuie articolul: