Femeile singure mereu au fost o enigmă pentru majoritatea bărbaților. Acestea au firi independente și preferă să rămână singure. Nu au nevoie de aprobarea nimănui, iar relațiile nu sunt la fel de importante pentru ele precum cariera și educația. Astfel, reușesc să țină la distanță bărbații în căutarea de aventuri și să accepte în viața lor doar persoanele care merită cu adevărat. 


Tocmai de aceea unii le consideră adevărate enigme. Sunt atrași de misterul acestora, însă nu reușesc să le înțeleagă sub nicio formă. Aceste trăsături de caracter pe care femeile singure le au le face să fie privite cu uimire de bărbați. Deși sunt mai multe aspecte pe care bărbații le urăsc la femeile singure, doar câteva îi fac pe exponenții sexului tare să își piardă cu adevărat mințile.

Sunt prea indiferente

Orice bărbat se plânge atunci când vine vorba de femeile singure de faptul că sunt extrem de indiferente. Nu răspund la telefon și ignoră mesajele. Oricât ai încerca să asiguri un anumit nivel de comunicare, acestea pur și simplu nu comunică. Mai mult, atunci când vine vorba de ieșit în oraș, deseori anulează planurile în ultima clipă. Orice ai face, acestea știu să te închidă și să îți taie din avânt.

Grăbesc relațiile

În cazul femeilor singure, de cele mai multe ori ceasul biologic o ia razna. Astfel, din senin începi să te gândești că ai nevoie de un soț. Începi să grăbești lucrurile și să faci pași hotărâtori în relație încă de la prima întâlnire. Astfel, deși el nu se gândește la o relație, tu deja te gândești la cum vrei să arate nunta.

Vor un băiat bun, dar atrag băieți răi

Băieții buni s-au săturat să audă cum ai parte doar de egoiști, ciudați și obsedați. Data viitoare când vei avea tendința de a da vina pe coordonatele geografice și pe întreg neamul bărbătesc, uită-te în oglindă. Ceea ce arăți, aceea și primești. Dacă ți-ai stabili clar niște standarde, cu siguranță vei reuși să atragi doar persoane de calitate.

Sursa: divahair.ro

Distribuie articolul: