Pe lângă luptă pentru statuete, vedetele de la Hollywood se străduiesc să ajungă și în topul celor mai de seamă apariții de pe covorul roșu. Lupita Nyong’o, Angelina Jolie, Lady Gaga și Sandra Bullock sunt doar câteva dintre vedetele care au impresionat cu alegerile lor vestimentare. 

Paradă de rochii spectaculoase pe covorul roșu la ediția cu numărul 86 a premiilor Academiei Americane de Film. Așa cum era de așteptat, Lupita Nyong’o, Cate Blanchett și Angelina Jolie ajung în topul 10 al celor mai bine îmbrăcate staruri.

 Anne Hate

10. Anne Hathaway

Actriță din „Mizerabilii” a arătat minunat într-o rochie Gucci care i-a pus în evidența siluetă de invidiat.

 lady Gaga

9. Lady Gaga

A ajuns târziu la ceremonie, cu doar câteva minute înainte că show-ul să înceapă, însă apariția lui Lady Gaga nu a trecut neobservată. Cântăreața a purtat o superbă rochie Versace și a arătat minunat pe covorul roșu.

 Camila Alves

8. Camila Alves

Frumoasă soție a lui Matthew McConaughey a reușit să ia față multor actrițe pe covorul roșu la Oscaruri, purtând o superbă rochie roz pal, creație a designerului Gabriela Cadena.

 Amy Adams

7. Amy Adams

Actriță din „American Hustle” a adus un plus de dramatism pe covorul roșu, purtând o sofisticată creație a brandului Gucci.

 Bullock

6. Sandra Bullock

A pierdut premiul la categoria cea mai bună actriță în rol principal, însă peliculă Sandră Bullock ajunge în topul celor mai bine îmbrăcate actrițe. Această a arătat minunat într-o rochie ce aparține brandului Givenchy.

 Naomi Watts

5. Naomi Watts

Actrița Naomi Watts a fost prezentă la ceremonie pentru a decerna unul dintre premii și a arătat minunat în această rochie albă, creație Calvin Klein.

 penelope Cruz

4. Penelope Cruz

Penelope s-a numărat printre preferatele noastre de la Oscaruri, actrița arătând minunat în această rochie roz pal, creație a designerului Giambatista Valli.

 Cruz

3. Angelina Jolie

Angelina Jolie a făcut furori pe covorul roșu într-o superbă creație Ellie Saab. Actriță l-a susținut pe Brad Pitt, care a câștigat primul Oscar din carieră în calitate de producător al peliculei „12 Years a Slave”.

 Cate B

2. Cate Blanchett

 na dintre cele mai rafinate apariții de pe covorul roșu i-a aparținut lui Câte Blanchett, care a purtat o superbă rochie creață de designerul ei preferat Giorgio Armani. Câte a făcut furori într-o rochie Armani și la Golden Globes.

 Lupita

1. Lupita Nyong’o

Venită de nicăieri, Lupita a câștigat Oscarul pentru cea mai bună actriță în rol secundar și este campioană absolută a covorului roșu din acest sezon. După o serie de apariții vestimentare foarte lăudate, Lupita a făcut senzație și de această data într-o rochie Prada, creată la comandă. Nuanța albăstruie a rochiei contrastează de minune cu pielea de abanos.

Sursa: ADPM

Distribuie articolul: