Gleznele sunt bine puse în evidenţă în noul sezon! Astfel, noile modele de pantofi au bareta pe gleznă, platforme atent sculptate, tocuri ingenioase sau transparente, sunt argintiu metalizat sau coloraţi în nuanţe intense.

Pantofi 2013

1. Emilio Pucci

Platformele din prezentarea Emilio Pucci pot căpăta statutul de operă de artă! Având ca inspiraţie tradiţia asiatică, Peter Dundas propune în colecţia Pucci platforme sculptate cu dragoni şi flori specifice culturii asiatice.

2. Rodarte

Jocurile fanteziste şi epoca medievală au reprezentat sursa de inspiraţie a colecţiei Rodarde. Astfel, încălţămintea propusă suprinde perfect ideea de joc şi fantezie, în sandale decorate într-un mod cât se poate de original.

3. Fendi

Încălţămintea colecţiei Fendi reflectă tendinţele futuriste ale modei. Karl Lagerfeld şi-a imaginat sandale şi pantofi asemănători unor piese lego, cu accente metalice.

pantofi

4. Guy Laroche

Cum ar arăta o geantă pe post de pantof? Ei bine, colecţia Guy Laroche îţi desluşeşte acest mister într-o pereche de pantofi din piele, decoraţi cu închizători de genţi.

5. Moschino

Având drept inspiraţie pe designerul bine cunoscut pentru piesele sale futuriste, Paco Rabanne, show-ul Moschino propune sandale argintii, metalizate şi presate cu pietre strălucitoare în aceeaşi notă.

6. Victor&Rolf

Colecţia de primavară-vară Victor&Rolf are ca principala sursă de inspiraţie perioada Regentei, începutul anilor 1800. Astfel, moda clasică a trecutului este reinterpretată în note actuale, iar încălţămintea propusă este una argintie, decorată cu elemente specifice acelei perioade, realizate într-o vizune modernă.

Pantofi 2013

7. Just Cavalli

Întreaga colecţie Just Cavalli a avut ca inspiraţie o plimbare cosmopolită la mare, iar pantofii propuşi sunt extreme de hot şi te duc cu gândul la o escapadă foarte trendy!

8. Etro

Influenţele orientale se resimt în colectia Etro, astfel, încălţămintea este una foarte creativă, accesorizată cu pietre colorate, masive.

9. Missoni

Deşi Casa Missoni ne-a obişnuit cu imprimeuri creative, noua colecţie a mizat foarte mult pe alb. Totuşi, de pe încălţăminte nu a lipsit printul, acompaniat de o croială foarte originală a pantofului.

10. Stella McCartney

Tot ce realizeaza Stella devine un adevarat hit, aşa că noul sezon tocurile şi platformele transparente propuse în noua sa colecţie, vor fi cu siguranţă un adevărat must-have!

sursa: www.e-joy.ro

Distribuie articolul: