Ce le place bărbaților la femei, cel mai mult și mai mult? Tot șarmul degajat de femei reprezintă un cumul de motive și calități care duc, până la urmă, la expresia pe care o așteaptă toate femeile:  „Te iubesc!”. În așteptarea cuvintelor magice, iată un Top 10 pe care îl dezvăluie sfatulparintilor.ro, făcându-ne cunoscute care sunt chestiile pe care bărbații le adora la femei: 1. Sunt catifelate și miros bine
Bărbații susțin că femeile miros senzațional, o combinație de șampoane, săpunuri si parfum, creme de corp și tot felul de pomezi care toate, la un loc, dau arome irezistibile. În plus, sunt catifelate și au curbe moi, pe care bărbații își pot odihni capul.


2. Au atitudine și instinct matern

Sunt afectuoase și grijulii cu cei din jur. Și dacă mai și știu să gătească… succesul e garantat!

3. Poartă bikini
Și când porți bikini… mereu bărbații întorc capul după tine, indiferent cum arăți!


4. Știu să asculte

Chiar și atunci când e vorba despre o simplă prietenie, bărbații preferă femeile, fiindcă sunt ascultătoare mult mai bune și atente decât bărbații.

5. Știu să-și exprime sentimentele
Asta este și motivul pentru care, câteodată, bărbații pot părea indiferenți, fiindcă ei nu au aceeași capacitate de a-și exprima sentimentele, așa cum o fac fetele: ele între ele, ele cu iubiții lor, ele în orice circumstanță. Cert este că bărbațior le place mult această calitate.


6. Felul în care se ghemuiesc

Mai ales ghemuitul în poziția de lingură, în timpul nopții, este preferatul bărbaților!

7. Nu le e teamă să plângă
Bărbații chiar sunt invidioși pe capacitatea femeilor de a da frâu liber sentimentelor de tot felul, a plânsului, în special. Pentru că și bărbații simt nevoia unor lacrimi, câteodată, dar se tem să se exprime în sensul ăsta.

8. Șoldurile
Bărbații adoră curbele unduioase ale femeilor: curbele moi, șoldurile expresive și unduitoare.

9. Tocurile înalte
Sunt adorate de către bărbați, care sunt ferm convinși că nimic nu face piciorul unei femei să arate mai sexy, decât o pereche de pantofi cu toc.


10. Arată atât de bine în colanți, tricou și nefardată

E adevărat, bărbaților le plac și femeile aranjate, gata de ieșit sâmbătă seara. Dar le adoră și naturale 100%, nefardate, în tricou și colanți de sport, eventual… și ușor transpirate.

sursa: sfatulparintilor.ro 

Distribuie articolul: