Modul în care alegi să te îmbraci, să te coafezi şi să te machezi atunci când mergi la serviciu poate spune multe despre personalitatea ta. Este imaginea pe care ceilalţi o observă din prima clipă şi în funcţie de asta, îşi pot forma o părere despre tine. Iar în mediul profesional, prima impresie contează.

De aceea, este necesar să faci cele mai bune alegeri din acest punct de vedere, pentru ca imaginea ta să inspire încredere, seriozitate şi profesionalism.

Bucle mari

 

 

Buclele mari sunt foarte potrivite pentru un păr mediu. Îi oferă volum și, dacă sunt foarte bine ordonate, sunt perfecte pentru o coafură office.

Accesorii

 

 

Accesoriile pentru păr te pot ajuta să-ți pui in valoare personalitatea fără să ieși prea mult din tiparele stilului office.

Coc înalt

 

 

Pentru această coafură trebuie să aplici puţină ceară în palme şi apoi să îţi netezeşti părul. Fă o cărare pe mijloc şi prinde-ţi părul într-o coadă la spate. Răsuceşte coada şi fixeaz-o cu agrafe sau cu o singură clamă.

Coada împletită

 

 

O coadă împletită lejer este soluția perfectă pentru o coafură realizată în numai câteva minute. Este o varinată numai bună pentru birou, iar dacă nu ai timp acasă, o poți realiza imediat ce ajungi la serviciu.

Coc răsucit

 

 

Un coc răsucit este suficient de sobru, dar și elegant pentru stilul office. Pentru a-l realiza, ai nevoie de multe agrafe, dar poți folosi și o bentiță peste care să răsucești fiecare șuviță în parte.

Bentițe

 

 

Bentițele, eșarfele sau clamele pot oferi acel ceva special chiar și unei coafuri sau tunsori banale. Important este să alegi modele suficient de “serioase” pentru la birou.

Coadă ondulată

 

 

Prinde-ți părul într-o coadă la spate, apoi folosește ondulatorul pentru a realiza bucle lejere la vârfuri. Este o coafură foarte simplu de realizat.

Vârfuri întoarse

 

 

Aplică pe părul uscat puţin ser pentru netezirea firelor rebele. Foloseşte apoi o placă pentru a îndrepta şi întoarce vărfurile şuviţelor din faţă, care îţi încadrează chipul. Aplică apoi puţină spumă în palme şi netezeşte vărful fiecărei şuviţe, întocându-le uşor şi cu degetele.

Coadă de cal

 

 

Un look foarte simplu de obţinut. Îndreaptă-ţi părul cu placa şi, foarte important, aplică la final un ser pentru strălucire. Prinde apoi părul într-o coadă înaltă.

Coc împletit

 

 

Prinde-ţi părul într-o coadă în creştetul capului, apoi împleteşte-o. Înfăşoară coada în jurul bazei sale şi fixează-o cu câteva agrafe. În numai câteva minute ai un coc împletit senzaţional!

Foto: eghiduri.ro

Fii frumoasă în fiecare zi! 

Distribuie articolul: