Toate domnișoarele visează să fie miresele perfecte, să fie unice și să arate cât mai excepțional în ziua nunții lor. De obicei, pentru fiecare sezon, stiliștii aduc noutăți atât pentru machiajul autentic, cât și pentru cele mai actuale coafuri. Însă, trebuie să știi că există asemenea coafuri, care vor fi actuale mereu. Iată 10 dintre acestea:

1. Cocul împletit

A_braided_chignon

Cocul este una dintre cele mai populare coafuri care implică aranjarea părului pe partea din spate a capului. Grace Kelly a purtat o asemenea coafură când s-a căsătorit cu prințul Rainier. Este foarte ușor de aranjat. Dacă ești mireasă, află că aceasta coafură se privește grozav cu o diademă drăguță.

Valuri „Boemia” și diadema din flori

Beautiful bride

Valurile „Boemia” sau ombre te pot ajuta să experimentezi cu un look tineresc – floral. Această aranjare permite părului să atârne în bucle libere pe fiecare parte a capului. Dacă mai aranjezi și o diademă din flori, crede-ne că vei avea o imagine impecabilă. Alexa Chung este deseori surprinsă cu o asemenea coafură. Vestea cea mare este că această coafură pentru mirese se face rapid și ușor.

Updo-ul regal

A_regal_updo

Un updo este perfect în cazul în care îți dorești ca părul tău să fie strâns (fragmentat) la spate sau adunat într-un coc înalt. Această coafură poate fi foarte drăguță pentru a te ajuta să-ți evidențiezi ornamentele rochiei. Fotografii revistelor internaționale au surprins-o foarte des pe Amanda Seyfried purtând aceată coafură la evenimente speciale.

„Coada de cal”

A_ponytail

Dacă ești o persoană căreia nu-i plac coafurile „agitate”, află că „o coadă de cal” este chiar foarte elegantă, din moment ce este aranjată corect. Poți alege diferite tipuri de „cozi de cal” pentru că există o mulțime. Jessica Alba adesea poartă o asemenea coafură despre care spune că: „este perfectă pentru imaginea mea!”

Părul împletit

Braided_hair

Părul împletit întotdeauna a fost în vogă. Lucy Liu este una dintre cele mai faimoase actrițe care preferă împletiturile, indiferent de importanța evenimentului la care ea participă, fie acesta Globurile de Aur sau Oscar-ul. Dacă aveți volumul părului ca cel al lui Lucy Liu, împletiturile pot fi o idee excelentă.

Vracurile sau buclele întinse

Beautiful bride outdoors in a forest

Unele mirese preferă ca aranjarea părului din ziua nunții să fie absolut deosebită. Altele, însă, își doresc pur și simplu să arate cât mai simplu și să fie cât mai pline de farmec. Dacă acest lucru este de tine, ar trebui să încerci o astfel de coafură –  vracurile sau buclele întinse, cu siguranță vei avea un look jucăuș.

Cocul prințesei

Girl with hairstyle and makeup

 

Nicole Ritchie preferă de multe ori părul cât mai voluminos. Are părul îngrămădit într-un coc imens în partea de sus a capului și are o panglică în jurul bazei acestuia. Dacă ai și breton, află că acesta te va ajuta să-ți creezi un look și mai drăguț pentru un eveniment asemeni nunții tale. Singurul dezavantaj este că ar putea dura ceva timp pentru a-ți face această coafură.

Coafura „Kate Middleton”

Portrait of Beautiful Young Fashion Bride in interior

În timp ce ducesa de Cambridge a purtat părul în bucle libere în ziua nunții regale, află că la alte evenimente Kate optează pentru împletiturile fine. Ea alege de multe ori un aspect sofisticat, cum ar fi părul împletit; o aranjare inspirată din look-ul lui Kate s-ar potrivi perfect pentru toate miresele.

O coafură scurtă, dar elegantă

Smiling bride near the tree with white flowers.

Pentru părul scurt sunt o mulțime de coafuri, care odată ce au fost bine aranjate, vor arăta excepțional. Milla Jovovich spre exemplu știe să-și aranjeze părul în diferite feluri și de fiecare dată este foarte elegantă.

Coafura „Claire Danes”

Hochzeitskuss

Claire Danes poartă părul oarecum scurt. Într-un aspect clasic, ea știe să-și aranjeze părul în așa fel încât „cărarea” să fie una inegală, iar în spate pe o parte își face un coc „dezordonat”. Acesta se potrivește pentru miresele rebele.

Sursa

Distribuie articolul: