Ecoul petrecerii în pijamale încă se aude. Ne-am distrat pe cinste la o cuconadă fără ținute sofisticate și tocuri incomode. Dacă unele invitate au ales pijamale comode și catifelate , altele au mizat pe ceva super sexy. 

Am analizat minuțios fiecare apariție în parte și am făcut un top al celor mai sexy apariții în pijama.

Cu siguranță una dintre cele mai sexy și spectaculoase apariții ale petrecerii a fost Doamna Dora. Stilul vestimentar inconfundabil ne-a surprins încă o dată. O pijama verde by Daria Room.

Nina Crețu, sora lui Emilian Crețu a purtat și ea o pijama, zicem noi destul de atrăgătoare. Cosițele împletite și adidașii albi i-au completat perfect apariția.

Așa mamă, așa fiică. Victoria și Valeria Lungu au optat furouri extrem de senzuale. Mama a ales negru, iar fiica alb, destul de intrigant, nu-i așa?

Cea mai sexy graviduță a momentului ne-a bucurat cu prezența sa la Pijama in the PUB. Graviditatea o prinde foarte bine pe Gloria, aceasta a ales o rochie-furou și un halat, iar pentru maximă comoditate a încălțat pantofi sport.

Sunt femei care nu renunță niciodată la tocuri. Se pare că din această categorie fac parte și Iuliana Chiroșca și Diana Voievuțki.

Un loc bine meritat în topul nostru îl are și Diana Ballerini. Furoul negru și pantofii roșii sunt combinația fatală.

Kătălina Rusu a ales și ea un furou negru, scurt care i-a scos în evidență picioarele perfecte.

Nici Tatiana Heghea nu a lipsit de la petrecerea noastră. Trebuie să spune că împletitura pentru care a optat îi vine foarte bine, iar corpul ei tras prin inel arată bine în orice pijama.

Un lucru este cert, toate invitatele noastre au arătat impecabil, iar pentru a vă convinge de asta urmărește galeria foto.

Distribuie articolul: