Coborâtă din Albul Ceresc, purtată în puritate de îngerii slujitori, de o ascultare absolut Dumnezeiască, parfumată de rugăciunile făcute din dragoste sfântă în faţa Creatorului, ea, rochia de mireasă, a fost şi este un mare dar.

Rochia de mireasă e „legitimaţia” unui suflet care se dăruieşte pentru totdeuna celui cu care face legământul în vederea căsătoriei.

Filmele sunt o transpunere a realității, de aceea nunta este un proces la fel de important pentru această industrie ca și în viață. Astfel rochiile de mireasă sunt mereu la nivel.

Vă prezentăm astăzi un top cu 10 cele mai frumoase rochii de mireasă din industria filmului.

Promisă regelui Ludovic al XVI-lea, frumoasa şi naiva prinţesă austriacă Maria Antoaneta intră la curtea regilor Franţei, o lume a intrigilor şi a scandalurilor. Fără repere morale, singură într-o lume periculoasă, tânăra se revoltă împotriva atmosferei de la curte, devenind însă cea mai neînţeleasă regină a Franţei. Închisă şi lipsită de lucrurile de preţ, iar – în cele din urmă – decapitată de proprii ei supuşi, această Regină a Franţei a devenit un simbol odios al extravaganţei frivole a monarhiei secolului XVIII, care a declanşat Revoluţia Franceză.

Aceasta biografie este un exemplu elocvent despre cum se aranjau căsătoriile între casele regale. Acest cuplu nefericit a ajuns faimos prin viaţa şi moartea tragică a celor două capete încoronate, iar costumele de epocă sunt absolut uimitoare.

Kirsten Dunst în filmul „Maria Antoaneta”

Kate Hudson a purtat o rochie absolut superbă în filmul „Bride Wars”. Rochia aparține celebrei creatoare Vera Wang. „Nu modifici o rochie Vera Wang ca să te cuprindă, ci te modifici pe tine”, a spus la un moment dat în film personajul interpretat de Hudson.

Tot în același film o regăsim și pe Anne Hathaway. Ea a purtat o rochie, tot Vera Wang. Rochia de tip sirena s-a potrivit perfect pentru actriță.

Aceeași actriță a purtat o rochie formidală în filmul The Princess Diaries.

Garderoba Reginei Padmé Amidala este impresionantă numeric, dar mai ales ca design, cuvântul excentric definind stilul, însă rochia de mireasă are o linie tradiţională, măcar în termenii de pe Terra. Oricum, una dintre cele mai frumoase ţinute, care îl fac pe Anakin Skywalker să o soarbă din priviri.

Pe Mandy Moore o cunoaștem cu toții. Chipul angelic al actriței s-a potrivit de minune cu rochia elegantă și discretă, pe care a purtat-o în filmul „Love, Wedding, Marriage”.

Leighton Meester a purtat o inedită creație Vera Wang în celebrul serial „Gossip Girl”.

În controversatul film „Twilight”, Kristen Stewart a purtat o rochie inedită, semnată Carolina Herrera.

Nu putem să nu menționăm rochia din „Sex and the City” purtată de frumoasa actriță, Sarah Jessica Parker.

Formidabilă a fost și rochia de mireasă din filmul „The ugly Bety” care a fost purtată de Vanessa Williams și semnată de Vera Wang.

 

Distribuie articolul: