Premiile Globul de Aur sunt premii americane pentru filme și seriale, oferite în fiecare an în timpul unei cine de lux. Acordate începând cu anul 1944 de către Asociația de presă străină de la Hollywood, Globurile de Aur ocupă un loc important în seria de premii cinematografice, culminând cu Premiul Oscar. Premiile Globul de Aur sunt decernate la sfârșitul lunii ianuarie pentru filmele sau seriile TV rulate cu un an în urmă.

Desigur, pentru o astfel de cină de lux, actrițele nu au ezitat să strălucească pe covorul roșu cu cele mai frumoase rochii. Bineînțeles că au fost prezente și eșecuri vestimentare, însă în topul de astăzi vă vom prezenta doar ținute inspiraționale care dau dovadă de prezența unui gust inedit.

Pe primul loc se plasează Lupita Nyong’o în Ralph Lauren 

harpersbazaar.com

Vedeta în devenire, nominalizată pentru rolul în filmul „12 ani de sclavie”, și-a consolidat titlu cu o rochie minimalistă semnată de Ralph Lauren.

Cate Blanchett a pășit pe covorul roșu cu o rochie semnată de Armani Prive.

harpersbazaar.com

Jennifer Lawrence în Christian Dior Couture 

Vedeta din seria de filme „Hunger Games” a demonstrat încă odată că nu e nevoie de o ținută extravagantă si plină de paiete pentru a străluci pe covorul roșu.

ele.ro

Zoe Saldana întodeauna uimește mereu prin alegere sale și niciodată nu dă dovadă de prost gust.

harpersbazaar.com

Amy Adams a suprins cu un decolteu adânc și a impuns cu alegerea culorilor de roșu și burgundy într-o rochie semnată Valentino.

harpersbazaar.com

Lizzy Caplan în Emilio Pucci 

Lizzy a ales o rochie impresionantă ce a pus în evidență punctele forte ale siluetei sale cu ajutorul detaliilor geometrice aurii din zona decolteului.

ele.ro

Margot Robbie în Gucci 

Actrița din „Wolf of Wall Street” a reușit să atragă atenția printr-o rochie cu un croi și o culoare simplă. Rochia a fost asortată cu o pereche de pantofi Louboutin de satin.

hollywoodreporter.com

Naomi Watts în Tom Ford

Naomi Watts a strălucit cu o rochie semnată de Tomp Ford și bijuterii Bulgari.

hollywoodreporter.com

Michelle Dockery in Oscar De La Renta 

Actrița din „Downton Abbey” a realizat un mix strălucit între minimalist și opulent, optând pentru o rochie cu o croială simplă, cu corset și fustă plină dar mai scurtă în față, realizată însă dintr-un material cu sclipiri aurii.

hollywoodreporter.com

Emma Watson în Dior Haute Couture

Se pare că în acest an culoarea predominantă pentru rochii a fost roșu, astfel și actrița Emma Watson a strălucit cu aseastă culoare. Sub rochie Emma a îmbrăcat o pereche de pantaloni, care au dat ținutei o doză de originalitate.

hollywoodreporter.com

harpersbazaar.com

Distribuie articolul: