1. Brățări cu împletituri „generoase”

Statement-Bracelets

Nu limita „împletiturile” doar pentru decolteul tău. În 2015, acestea trebuie să apară și pe încheieturile mâinilor tale, adică pe brățări. Se vor a fi în vogă brățările late, brățările împodobite cu blană, și chiar brățările, care au atât de multe lanțuri împletite încât arată ca niște franjuri. De fapt, pentru acest an, cu cât este mai mare brățara ta, cu atât este mai bine!

2. Coliere florale

Floral-Statement-Necklaces

Până acum s-a mizat pe colierele cu declarații, dar în acest an, designerii tind să afișeze un nou concept – colierele mari florale, aceste bijuterii sunt atât de bogate, încât rochiile cu guler sunt inutile pentru ele. Optați pentru flori, iar acestea își vor face efectul necondiționat.

3. Coliere-gulere

Collars

Colierele care își asumă rolul de guler fac parte din trendul anului 2015. Designerii au prezentat pentru acest an, gulere din cristal, gulere din piele și chiar gulere inspirate din uniuni tribale. Gulerele sunt o modalitate foarte bună de a purta un costum din garderoba ta, fără a cumpăra un top pentru acesta. Unele coliere – gulere imită gulerele tricourilor, dar altele fac pur și simplu o declarație prin designul lor. Poartă-le, sunt în vogă!

4. Brățăra-manșetă

Cuff-Bracelets

Aici avem un exemplu a stilului retro, cu o amprentă modernă. Manșeta din acest an, nu este neapărat manșeta de argint a bunicii tale, deși modele din aur și argint neted, redau această tendință. Pentru brățările – manșete vei căuta desene geometrice, mari și frumoase sau manșete grele cu medalioane ornate. Acestea pot fi prea greu de purtat, dar ele sunt extraordinar de frumoase!

5. Lanțuri foarte lungi

Extra-Large-Chains

Lanțurile, literalmente sunt frumoase pentru anul 2015 . Unele coliere sunt alcătuite din trei sau patru lanțuri de dimensiuni mari, dar totuși diferite. Altele sunt destul de groase și foarte lungi. Oricare ar fi alegerea ta, nu ezita să le porți pentru că dau aspectului tău modern, un farmec special.

6. Bijuteriile „Urban Jungle”

The-Urban-Jungle

Pentru anul 2015, designerii și-au prezentat o mulțime de bijuterii inspirate din uniunile tribale. Cerceii spre exemplu, trebuie să fie masivi. Mulți designeri au ales să confecționeze aceste bijuterii din materiale naturale, cum ar fi lemnul, cânepa, mărgele vopsite natural, dar și franjuri.

7. Coliere din cristal

Crystal-Choker-Necklaces (1)

Cristalul este foarte întrebat în acest an. Colierele groase cu mărgele din cristal se potrivesc superb cu ținutele de seară. Unii designeri au repetat aceaste elemente și pentru colierele – gulere. Cu un asemenea colier, vei fi vedeta serii și va fi imposibil să rămâi neobservată.

8. Cercelul „singuratic”

The-Single-Earring

Pentru a scoate în evidență tendința cercelului singuratic, alege un cercel  foarte mare și împodobit cu mărgele de cristal, franjuri, flori sau ornamente din dantelă. Cercelul ar trebui să fie suficient de lung pentru a atinge umărul.

9. Inele

Rings

În 2015, un inel pe mână nu va fi de ajuns. Inelele trebuie să fie mari și pot fi chiar în seturi. Pregătiți-vă să vă acoperiți mâinile cu câte patru sau cinci inele similare. Sau alegeți un set din trei inele foarte mari, care acoperă bine degetele. Răsfățați-vă, dar asigurați-vă și cu o manichiură superbă.

10. Brățări „handlet”

Handlets

Handlet este o brățară de mână. Unele arată foarte similar cu brățarile – manșetă. Dar totuși acestea pornesc de la încheietura mânii și se fixează printr-un inel de unul dintre degete, în deosebi de degetul mare. De fapt, dacă nu ești o amatoare a „degetelor încărcate”, spre exemplu ca pentru tendința de mai sus (cu multe inele), poți opta pentru o brățară handlet, așa vei fi și mulțumită, și în pas cu tendințele anului 2015.

Sursa/foto

Distribuie articolul: