Bărbații consideră că femeile sunt mult mai complicate decât ei. Într-adevăr e nevoie de mult efort și inteligență ca să faci o femeie cu adevărat fericită. Ți-am pregătit mai jos o listă de doleanțe ale femeilor către bărbați, pe care puține le pronunță, însă toate le vor împlinite.

1. Unii bărbați consideră că își pot uimi femeile iubite doar câteva ori în viața. De fapt, fiecare femeie așteaptă suprize cu ocazie și fără. O femeie se va lăsa sedusă dacă va fi suprinsă chiar și cu daruri mici și simbolice, iar bărbatul își va crește astfel încredere în sine.

2. Relație, înseamnă efort. Pentru ca o relație să funcționeze e nevoie de efort reciproc. Ajutați-vă unul pe altul în treburile casei, scrieți-vă SMS-uri de dragoste în mijloc de zi, faceți tot posibilul ca să vă mențineți dragostea.

3. Bărbat sigur pe el – DA, cel arogant – NU. O femeie se lasă cucerită de un bărbat influent, care este sigur pe ceea ce face și spune, nu și de cel care spune mai multe decât face și se arată că are o încredere mare în el. Mai mult, femeia adevărată detestă narcisismul și aroganța.

4. Ea va fugi de un bărbat alintat, deși instinctul de mamă le face pe multe femei să-și dădăcească iubiții. Fiecare bărbat, în adâncul sufletului rămâne a fi un copil, însă este foarte important să nu-i dea frâu într-o relație.

5. Sinceritatea este cea mai bună cale să lași o femeie fără replică.

6. Fii interesat de ceea ce spune o femeie, ascultă-i atent necesitățile și plângerile.

7. Arată-i unei femei că ea prezintă autoritate pentru tine și că ții cont de tot ce îți sugerează.

8. Femeia trebuie să simtă că ea înseamnă prioritate pentru tine.

9. Fii atent la mărunțușuri. Încearcă să nu scapi din vedere că are o haină nouă sau că și-a schimbat look-ul.

10. Fii tandru și lent când vine vorba de sex.

11. Fă-o să știe sigur că se poate baza pe ajutorul tău în orice.

12. Atunci când priviți o dramă și ea lăcrimează, cuprinde-o și spune-i cât e de trist filmul. Lasă-o să știe că ești și tu sensibil, însă îți poți stăpâni lacrimile.

13. Uneori femeia se simte urâtă și grasă. Atunci ea așteaptă să o contrazici.

14. Debarasează-te de umorul vulgar.

15. E o mare greșeală să uiți de aniversările relației și de ziua ei de naștere.

16. Orice femeie adoră romantismul, așa că uneori e nevoie să-i faceți pe plac.

17. Deși știe să gătească, ea vrea să vadă că tu ești în stare să o hrănești cu bucate preparate de tine pentru a o surprinde.