Ziua mondială a reducerilor se apropie cu pași alerți! A venit momentul să-ți suplinești arsenalul de produse cosmetice cu diverse achiziții beauty. Pentru a evita cozile infernale de Black Friday, îmbulzeala și goana după produse, nu-ți rămâne decât să profiți de avantajele pieței virtuale. Aici nu pierzi timpul căutând produsele necesare printre rafturi, trebuie doar să adaugi în coș lucrurile pe care ți le dorești, fără a interacționa cu vânzătorul sau a te deplasa într-un punct anumit.

Prinde cele mai tari oferte și reduceri din Moldova se numără și cea de pe MakeUp.md. Cunoaște adevăratele beneficii pe care ți le oferă magazinul online MAKEUP, dacă încă nu ai reușit să plasezi o comandă.

„Zilnic perfecționăm serviciile noastre, pentru a menține o colaborare bazată doar pe încredere, calitate și respect”, afirmă reprezentanții MAKEUP. Magazinul online MakeUp.md este un distribuitor oficial de produse cosmetice 100% originale direct de la producător. Garantând doar servicii de calitate, acțiunile magazinului sunt reglementate de legislația în vigoare atât pe teritoriul Republicii Moldova, cât și Uniunea Europeană!

Magazin online, cu sediul și depozitul principal în Polonia, oferă o gamă impresionantă de produse cosmetice, decorative și de îngrijire, precum și parfumerie. Site-ul posedă peste 45 de mii de produse lansate de peste 100 de branduri mondiale. Pe lângă cosmetica decorativă, compania dispune de o gamă variată de produse de îngrijire, pentru față, corp, păr și unghii, precum și accesorii.

Denumirea companiei denotă scopul și specializarea sa. Aceasta are la bază produse cosmetice decorative, pentru ten, ochi și buze – farduri, fonduri de ten, iluminatoare , rujuri, etc. Catalogul magazinului include și diverse loțiuni demachiante pentru ten. Produsele specializate pentru bărbați, sunt prezentate într-o categorie separată. Printre mulțimea de cosmetice decorative, magazinul dispune de o gamă largă de parfumuri de lux.

De ce ar trebui să alegi MakeUp pentru ziua de Black Friday și nu doar?

  • Pentru că are în spate o experiență de mai mult de 20 ani pe piața internațională.
  • Își desfășoară  activitate în mai bine de 12 țări europene, printre care: Belarus, Bulgaria, Cehia, Ungaria, Italia, Kazakhstan, Polonia, România, Rusia, Slovacia. Acum prezenți și în Republica Moldova.
  • Oferă livrare accesibilă și sigură pe tot teritoriul Republicii Moldova, cu excepția regiunii transnistrene.
  • Platformă online colaborează doar cu reprezentanții oficiali.
  •  În cazul în care nu sunteți satisfăcuți de produse, compania vă pune la dispoziție un sistem sigur de returnare.
  • Poți găsi produse mai ieftine ca în Duty Free
  • Produsele au certificate prevăzute de legislația europeană. În plus, magazinul are propriul sistem de control, care asigură cele mai bune produse.
  • În același timp, politica de prețuri nu afectează calitatea sortimentului.
  • Standardele valabile în EU și MD reprezintă o dovadă sigură a calității produselor de pe site.

„Pătrunde în lumea frumuseții și bucură-te de produse originale, calitate garantată și promoții săptămânale – Be BRANDY. Be TRENDY”.

P