Odraslele celebrităților, vedete în devenire și-au etalat ținute de mii de euro la cel mai așteptat eveniment al anului, balul organizat de celebra revista glam, Tatler. Cristalele swarovski au fost nelipsite de pe rochiile de bal ale fetelor. 

Celebra revista Tatler organizează anual, în cele mai mari orașe ale lumii, adevărate baluri, unde vedetele se afișează alături de odraslele lor. Acestea amintesc de balurile care aveau loc cu sute de ani în urmă, unde tinerele din familiile bogate și de sânge albastru își făceau debutul în înalta societate.

Și în prezent la aceste evenimente se afișează doar celebrități „alese pe sprânceană” și persoane mai puțin cunoscute publicului larg, dar cu averi impunătoare.

La fel ca la orice alt eveniment de o asemenea anvergură, cei prezenți trebuie să păstreze un dress cod: bărbații poartă de obicei fracuri, iar femeile se întrec la ținute create de cei mai cotați designeri ai momentului.

Aici atât mamele, cât și fiicele lor, angajează stiliști și optează cel mai des pentru rochii de seară sau „de bal”, create din stofe fine, presărate cu pene și cristale swarovschi, iar ceea ce au în comun este prețul, de obicei exorbitant, al fiecărei ținute.

Vezi mai jos doar câteva dintre debutantele la balul Tatler. Numele lor sunt mai puțin sonore, dar cu siguranță, foarte curând, acestea vor deveni destul de cunoscute.

Melania Kondrahina (fiica Tinei Kandelaki)

Eva Leps

Leonela Manturov

Vasilisa Karelin

Anastasia Mazelin

Maria Konchalovskaya

Maia Semak

Yasmin Kristovskaya

Taisia Dubosarskii

Anna Emshanova

Sursa foto: Tatler.ru

Distribuie articolul: