Stilul „Rock” își are rădăcinile în anii ’50. El ia naștere din combinarea muzicii „country” cu „blues”. Începând cu anii ’70 au apărut diverse subgenuri. Astfel s-au delimitat genurile „punk”, „heavy metal”, „alternative rock” și altele, care la rândul lor au dat viață stilului vestimentar „Rock”. Acest stil este unul dintre cele mai personalizate și originale, datorită combinațiilor dintre pielea naturală, țesătura din jeans și aplicațiile metalice. Acesta a rezistat în timp și este unul dintre cele mai preferate stiluri, purtate de vedetele de la Holywood.

Acum poți și tu să-ți individualizezi garderoba și să porți accesorii și piese vestimentare în stil “Rock”. Dacă până acum, pantofii și geaca din piele cu ținte erau cele mai populare, acum designerii ne propun o gamă largă de accesorii în acest stil. De la mănuși, bentițe de păr până la inele, coliere și genți. Deoarece la noi e mai greu de găsit așa gen de piese vestimentare, ai posibilitatea să-ți valorifici singură garderoba. Acum magazinele specializate de furnitură pun la dispoziție tot felul de aplicații, cu care să-ți decorezi vestimentația.

Un accesoriu decorat cu ținte metalice îl poți asorta cu o ținută casual, pentru fiecare zi, sau una mai glam, pentru orele de distracție în oraș. Cu siguranță vei ieși din anonimat și vei atrage atenția celor din jur. Dar nu exagera, alege doar una, două detalii în acest stil, restul trebuie să treacă pe planul doi, alege croieli minimaliste și culori calme.

 

Distribuie articolul: