Dacă vrei să-i impresionezi pe bărbaţi, trebuie, mai întâi, să ştii care sunt acele lucruri ce îi impresionează. Dacă nu ştii nimic sigur şi faci presupuneri despre bărbaţi, atunci te vei trezi că ceea ce tu credeai că le place, în realitate, nu are nici un efect asupra lor. Iată 10 tipuri de femei pe care bărbaţii cu greu le digeră.

              Fashionistă

1: Domnişoara” mereu în pas cu moda”
Prada, Fendi, Gucci, bla bla bla. În cele mai multe cazuri, el habar nu are despre ce fel de geantă ai tu, mai mult nici nu-i pasă de asta. De asemenea, nici nu este interesat de modelul de tocuri pe care tu te-ai cocoţat. Nu firma pe care o porţi contează pentru el, el este atras de modul în care tu te prezinţi. Stilul dezvăluie o mulţime despre tine, iar dacă arăţi ca o păpuşică care doar prezintă haine pentru o renumită casă de modă, te va eticheta ca pe o persoană lipsită de orice substanţă.

        Femeie salată 

 2: Domnişoara “nu mănânc!”
Nu rămâne flămândă la întâlnire pentru că vrei să faci o impresie bună comandând o salată. Cum el va cere ce-i place şi tu ar trebui să procedezi la fel. Comandă un cheeseburger daca asta îţi doreşti. Nu-ţi fie teamă că îţi va rămâne sos pe buze, şterge-te, căci nu-ţi va lua nimeni capul. Încearcă numai să nu vorbeşti cu gura plină: nimeni nu va fi impresionat de aşa ceva.

                        Femei sport

3: Domnişoara “interesată” de sport
Dacă nu eşti interesată de echipa lui preferată de fotbal sau baschet, nu-i nici o problemă. Însă dacă pentru el sportul este ceva serios, iar tu încurci numele jucătorilor, echipelor şi, în timpul jocului, îi tot pui întrebări stupide, nu vei face decât să-l enervezi. Renunţă la ideea de a părea ceea ce nu eşti, altfel rezultatele vor fi diferite de cele dorite de tine.

   Office lady

 4: Domnişoara cu studii înalte
Nu studiile şi titlurile tale l-au făcut să se îndrăgostească de tine, ci creierul şi şarmul tău. Sigur, este mândru de tine că eşti foarte educată, însă dacă titlurile academice sunt singurul subiect pe care îl abordezi, atunci îl vei scoate din minţi. Un bărbat este mai interesat să vadă cum pui în practică ceea ce ştii, decât să te tot lauzi cu locul unde ţi-ai obţinut tu diploma.

         Zâmbăreaţă

5: Domnişoara care chicoteşte  tot timpul
Singurul lucru mai rău decât o glumă proastă este persoana care pretinde că râde din toată inima la auzirea poantei răsuflate. Chicotelile sunt sexy. Însă să pretinzi că te amuză, când în realitate lucrurile stau exact pe dos, nu-l vor face decât să se simtă prost. Bărbaţii, ca şi femeile, sunt departe de a fi perfecţi, aşa că lasă-l să vadă ceea ce simţi cu adevărat într-un moment sau altul. Este cel mai bine pentru amândoi.

                     Ştie tot

6: Domnişoara ştie tot
Este ceva sexy în legătură cu femeia ambiţioasă şi concentrată pe carieră. Însă când amesteci afacerile cu plăcerea, mai ales la începutul relaţiei, atunci chiar este o problemă. Tu eşti ceea ce defineşte job-ul, nu el trebuie să te definească pe tine. La urma urmei, bărbatul umblă după tine şi nu după o nouă carieră. Dacă ar vrea să petreacă câteva ore bârfind despre colegii tăi nesuferiţi şi şeful tău neînţelegător, probabil ar aplica la un job la firma ta şi nu ar mai veni la întâlniri.

  Corp perfect 7: Domnişoara „corp perfect”
În aceste zile, părul lung, fundul bombat şi abdomenul plat sunt foarte apreciate. Însă arată-i că ai mult mai mult de oferit decât un corp frumos. Bărbaţii vor mai mult decât nişte forme apetisante. Nu este nimic în neregulă cu o femeie care îşi accentuează curbele, însă ai grijă să nu treci graniţa de la “ispită” la “prost gust”.

  Spune tot

 8: Domnişoara “spune tot”
Da, bărbaţii sunt interesaţi de povestea vieţii tale. Însă nu vor să audă totul de la prima întâlnire. Din perspectiva unui bărbat este un lucru bun ca lucrurile să meargă pe repede înainte, însă dacă află totul despre tine îşi poate pierde interesul. Cultivă misterul şi lasă-l să-şi folosească imaginaţia.

       Regina frumuseţii

 9: Domnişoara “regina frumuseţii”
Te-ai întrebat vreodată de ce bărbaţii par că te abordează când tu „crezi” că arăţi rău, ai părul prins într-o banala coadă de cal şi porţi un pulover oarecare? Uneori bărbaţii sunt mai atraşi de femei atunci când sunt mai naturale. Frumuseţea nu poate fi niciodată ascunsă. Bărbaţii apreciază lucrurile mărunte aşa că nu trebuie să foloseşti o trusă întreagă de machiaj pentru a-i atrage atenţia. Lasă machiajul puternic şi lucios pentru ieşirea în club. Sigur vei fi mult mai apreciată atunci.

            Femeie uşoară 

 10: Domnişoara darnică înainte de vreme
Sunt mulţi bărbaţi care vor să profite de dorinţa de a ceda înainte să depună vreun efort pentru a te cuceri. Însă, nu vei primi prea multe puncte din partea lui. Bărbaţii sunt cu adevărat excitaţi atunci când sunt implicaţi într-o cursă de urmărire;Impresionează-l cu credinţele şi valorile tale, precum şi cu abilitatea de a-l fermeca şi în afara dormitorului.

sursa: sfatulparintilor.ro 

Distribuie articolul: