Duminică, 26 mai, Festivalul de film de la Cannes şi-a desemnat câştigătorii şi şi-a închis porţile, după 10 zile de proiecţii de gală şi petreceri strălucitoare. La ceremonia de închidere, ce a avut loc la Palais de Festival, vedetele au profitat de ocazie pentru a-şi etala cele mai frumoase şi elegante rochii. Indubitabil, una dintre cele mai grațioase vedete de pe covorul roșu din anul acesta a fost Nicole Kidman. Actrița a fost membră a juriului și a purtat ținute apreciate de criticii de modă la toate aparițiile sale din festival. Încheierea a și fost cireașa de pe tort – o rochie albă cu trenă, cu un decolteu generos și o croială care doar i-a scos în evidență silueta bine conturată a starului.

Uma Thruman a fost și ea o prezență apreciată pentru alegerea vestimentară făcută în ultima seară de Cannes. O rochie cu trenă din atlas gri, lucios, aducând a formă de sirenă. Umerii goi și coafura au scos rochia în evidență, Uma creând o ținută per ansamblu în care nimic nu era de prisos.

 

Luciul, sclipiciul și pietrele scumpe nu au lipsit de pe covorul roșu nici de această dată. Aurelie Filippetti, Ministrul Culturii din Franța a optat pentru o rochie clasică lungă, cu o floare pe umăr dintr-un material lucios care cădea ușor până jos. Aceeași stofă, doar că albastră, a folosit pentru ținuta sa Sylvie Tellier. Rochia lungă cu mânecile acoperite a scos în evidență un decolteu, accentuându-l prin centura subțire de la talie.

 

Rochiile lungi au fost alegerea majorității vedetelor, care mai inspirate, care nu prea, important e ca poalele să atingă covorul roșu. Marine Lorphelin, Laetitia Casta (Rochia cu mâneci-aripi de pasăre), Asia Argento (arătând semne obscene) și Audrey Tautou (rochia roșie masivă), dar și alte staruri au ales să-și ascundă picioarele sub rochii lungi.

 

Nu au rămas fără atenție nici bărbații. Atracția serii a fost celebrul Alain Delon, îmbrăcat la 4 ace. Bărbatul din visele multor femei și-a lăsat primii nasturi de la cămașă descheiați: să fie oare parte a imaginii de macho sau o rămășiță de sexualitate a actorului?, se întreabă presa de scandal. Orlando Bloom a servit pe tavă un exemplu de ținută clasică masculină, accesorizând-o cu un papion alb.

  

Vouă cum vă par ținutele vedetelor de la închiderea Cannes 2013? Dar Orlando Bloom, îi va păși pe urme lui Delon?

Sursa Foto: Hepta.ro, Viva.ro

Distribuie articolul: