Deși are studii în cosmetologie și farmaceutică, activează în calitate de coafeză și make-up stilist pentru diverse ocazii. Nu și-a uitat pasiunea care i se trage, înă, din copilărie – cea pentru hainele mai deosebite și vestimentația mai neordinară. Elena Postică lasă imaginația să zboare și, dacă se întâmplă ca un accesoriu să fie cusut și descusut de zece ori, ea nu cedează până acesta nu stă pe haină anume așa cum și-a imaginat. Ținutele ei întorc privirile și nu le lasă indiferente nici pe femei, nici pe bărbați.

Iată câteva idei împărtășite de Elena Postică și care ar putea să îți schimbe cu totul percepția pentru haine, modă, stil și felul cum arăți:

„Cred că în lumea modei deja e descoperit totul, de la colori până la stofe și croieli… a rămas doar să improvizăm – altfel riscăm să fim ca toate. Eu improvizez și, recunosc, pot să fac din cea mai simplă rochie din satin o ținută cum nici Cenușăresele nu au visat, care nu va trece neobservată, cu siguranță.

În magazine intru foarte rar, poate doar ca să văd ce mai este. Sunt interesantă cu predilecție de cele de floristică, accesorii, detalii… pentru că anume ele mă ajută să pot improviza, cu ele mă pot juca.

lena postica

Felul în care îmi asortez hainele mereu atrage atenție, multe fețe mă întreabă dacă nu vând hainele sau le cer în chirie. Iată și motivul pentru care am decis să arăt lumii cum accesorizez și combin, în diverse tutoriale pe un blog care îmi poartă identitatea. Acestea sunt doar idei care pot fi implementate oriunde doriți voi. Ele pot fi folosite pentru orice cămașă, pantof, rochie sau fustiță de care te-ai plictisit, Fiecare poate fi modificată încât nu ai să fie de nerecunoscut.

lena-2S-a întâmplat de multe ori să exagerez cu modelele… dar asta cred că se întâmplă tuturor celor care creează. Multe gafe am făcut. S-a întâmplat să cos și descos de zece ori același element, ca mai apoi să-mi dau seamă că nu se potrivește și să arunc la gunoi. Uneori mă mir de unde am atâta răbdare. Alteori sunt absolut mândră de ceea ce a ieșit.

Ceea ce port eu ca model și culoare este îndrăzneț și provocator, dar mie îmi place și eu îmi asum acest lucru. Nu obișnuiesc să dau sfaturi pentru nimeni, dar mă bucură că pot împărtăși o ideie frumoasă cu cei care îmi admiră creația. Cel mai frumos compliment pe că care îl primesc este „ești deosebită”, deoarece frumoase sunt toate femeile.

M-am gândit și la o afacere în domeniul vestimentar, însă ar fi una foarte specifică și cu haine doar la comandă. Este complicat să gândești ce vrea vecina sau prietena, trebuie să cunoști bine o persoană ca să îi creezi ceva personalizat. Mie îmi e foarte greu să mă despart de hainele create de mine, așa că am rămas să le fac doar pentru mine, dar și să ănspir pe alții. În felul acesta nu sunt limitată la model, culoare și, cel mai important, sunt unice.

lena-3

Consider că femeia nu trebuie să țină cont de modă, ci de stil. Moda este un fenomen care trebuie schimbat o dată la cîteva luni, moda costă foarte mult și trece foarte repede. Stilul este o manifestare în exterior a ceea ce suntem, este ceea ce rămâne, prin care ne manifestăm personalitatea noastră. Mă impresionaza prin creațiile sale doar casele mari de modă: Chanel, Dior, Armani.

lena-4

Vine sezonul rece, iar tristețea mea cea mai mare este că multe femei revin la negru, cafeniu sau gri. În cel mai fericit caz le poti vedea în roșu sau bej. Vreau să le inspir și încurajez ca să poarte în sezonul de toamnă-iarnă 2016-2017 albastru, bej-maro, roșu aprins, maro-roșcat, verde elegant, auriu și altele. În combinație cu alte culori cred că pot crea o garderoba feminină ideală pentru sezonul rece.”

Foto: posticaelena.wordpress.com