Revista online EA.md a sărbătorit recent 7 ani de activitate printr-o Petrecere în Pijamale. Invitatele și-au etalat pijamalele proaspăt achiziționate sau cele în care ăși petrec serile romantice, respectând astfel dress-code-ul aniversării – PIJAMAUA. Marele stilist al vedetelor de la noi, doamna Dora, a avut grijă ca fiecare să primească obiecții și felicitări pentru cum a arătat, iar cuiva i-a înmânat chiar premiul mare - „coliva” - pentru cea mai neinspirată ținută.

Papuceii din blăniță, combinarea culorilor și armonia pieselor vestimentare au fost cele care au fost pe placul criticului. Aura a fost lăudată în acest sens, iar recomandarea a fost să aleagă o culoare mai veselă.

aura si vasilcov

„Nu pot înțelege cum poți să te încalți pe tocuri când porți pijama?!”, a spus nedumerită Doamna Dora. Cătălina Rusu a fost cea felicitată pentru ținută: „bravo, foarte frumoasă”, pijamaua fiind bine combinată cu sandalele.

N-au fost lăsați fără comentarii nici cei care nu au ținut cont de dress-code-ul evenimentului. Lenuța Gheorghiță, fiind una din ele a spus: „Vreau și eu o colivă dietetică, Doamna Dora”, însă nu s-a ales ea cu acest cadou.  Cutia Dorei cu colivă, pentru cea mai neinspirată ținută a ajuns la doamna Aliona Duminică.

„Este într-un hălățel chinezesc, fără gust”, a menționat criticul. Câștigătoarea însă nu s-a lăsat supărată și a venit cu replica: „Data viitoare când vin, eu cred că o să vă placă ținuta mea”.

Vezi și: Poze oficiale de la Aniversarea în Pijamale! Vezi ce ținute au ales invitatele (Foto)

Petrecerea in pijamale-140

Voia bună, zâmbetul și cauza nobilă a aniversării celor 7 ani de activitate a fost cea mai bună ținută pe care au putut să o poarte invitații.

Vezi neapărat: Ea.md a adunat 7 milioane de cititori, 7 miliarde de vizualizări și 7 orgasme la Aniversarea în Pijamale. Află cum a fost posibil! (Video)

Foto: EA.md, Video: Jurnal TV

Autor: Viorica Cioară, stagiară