Emoţiile decernării Globurilor de Aur au trecut, jocurile au fost făcute. Toaletele purtate însă de vedete sunt încă de actualitate şi abia acum sunt puse sub lupă.

Cu impresii încă proaspete, Huffington Post face o trecere în revistă a celor mai bine îmbrăcate vedete anul acesta la Globurile de Aur, menţionându-le, deloc în treacăt, şi pe cele aflate la polul opus. 

Astfel, conform publicaţiei, printre cel mai bine îmbrăcate vedete la Globurile de Aur 2013 se numără actriţa Zooey Deschanel, care a etalat o toaletă marca Oscar de la Renta, de o frumuseţe clasică. 

ţinute Globul de Aur

Şi actriţa Megan Fox a optat pentru o rochie simplă, însă de efect, marca Dolce & Gabbana, care îi vine de milioane. 

Megan Fox, globul de aur

Julianne Moore s-a îmbrăcat în alb şi negru, alegând o creaţie Tom Ford, care i-a scos în evidenţă silueta.

Julianne Moore

Jessica Alba a îmbrăcat o rochie feminină, concepută de Oscar de la Renta, într-o culoare suavă, accesorizată cu un colier supradimensionat, criticii lăudându-i ţinuta.

Jessica Alba

Şi actriţa Kate Hudson s-a bucurat de critici pozitive, în rochia ei concepută de răposatul designer Alexander McQueen, care îi scoate în evidenţă linia corpului.

Kate Hudson

Helen Mirren, starul din Hitchcock, a ales o rochie întunecată, însă cu detalii menite a-i pune în evidenţă mijlocul, o creaţie Badgley Mischka. Zulufii au completat perfect ţinuta, comentează publicaţia.

Helen Mirren

Punctul de atractie a ţinutei afişate de Anne Hathaway (Chanel) a constat în propriile curbe. Actriţa din Mizerabilii nu a purtat nicio bijuterie la gât, delicateţea fiind termenul care a caracterizat-o cel mai bine.

Anne Hathway

Cel mai prost îmbrăcate

La polul opus al clasamentului s-a situat, printre altele, Halle Berry, deţinătoare de Oscar, care a făcut o alegere ce s-a dovedit nepotrivită, aducând pe covorul roşu o rochie cu tăieturi prea adânci şi un imprimeu îndrăzneţ, mai potrivită pentru plaja decât pentru un astfel de eveniment.

Hally Berry

Emily Blunt a făcut şi ea o alegere nefericită. Deşi rochia sa este una ce poate întoarce capete, aceasta nu-i pune în valoare tonul pielii.

Emily Blunt

Şi Helena Bonham Carter a făcut o alegere îndrăzneaţă în ceea ce priveşte ţinuta. Dacă părul voit nearanjat şi rochia au fost în acelaşi stil, prezenţa unei asemenea poşete pe covorul roşu nu poate fi explicată, remarcă Huffington Post.

Helena Bonham Carter 

Cât despre actriţa Lucy Liu, aceasta a optat pentru o rochie de bal, impunatoare, însă prea colorată pentru un astfel de eveniment.

Lucy Liu

Vestimantaţia Siennei Miller e poate cea mai bună dovadă că, pe covorul roşu, ce e simplu are mai mult efect. 

Siennei Miller

Distribuie articolul: