De cealaltă parte a eșichierului modei, finala locală Eurovision a sclipit și cu câteva ținute demne de atenție. Printre interpreții ale căror haine au stârnit laude din partea publicului și a presei se numără Adrian Ursu, cuplul Alexandru și Olga Manciu, dar și interpreta tânără și promițătoare Dara. Stilista Ylianna Danko explică ce le-a adus admirația: Cea mai spectaculoasă rochie a fost purtată de bruneta Cristina Croitoru. Stilista Anna Artiuhova a creat câteva schițe, după care împreună cu interpreta au luat decizia finală. Una foarte reușită, care o avantajează de minune pe interpretă.

Rochia de culoare roșie în stil minimalist a fost în același timp foarte expresivă, cu un decolteu care accentua bustul generos a Cristinei și o trenă lungă de 3 metri, care a creat efecte spectaculoase în timpul concertului.

Cristina ne-a declarat că a purtat aceeași rochie la prezentarea vidioclipului și, întrucât a rămas mulțumită de imaginea creată de stilistă, a hotărât să o îmbrace și la finala Eurovision. O ținută perfectă din toate punctele de vedere, atât la capitolul vestimentație, cât și la coafură & machiaj.

O ținută la fel de reușită a fost purtată de nou-venita Dara. Tânăra fată a avut o imagine scenică bine gândită, care completa în mod fericit piesa prezentată la concertul de duminică.

Dara a optat pentru o rochie în stil hippie, cu accente îndrăznețe de cafeniu brun & turcoaz, culori prezente în brățara și brâul brodat cu motive florale, decorate cu pietre semiprețioase și mărgele de sticlă. Aceleași motive și culori s-au regăsit ilustrate pe ghitara la care a cântat Dara.

O altă imagine aproape perfectă a avut-o focoasa blondă Innaya. Interpreta ne-a declarat că a apelat la serviciile stilistului ei personal, care i-a schițat o rochie în stilul piesei prezentate de ea – o rochie lungă, realizată din țesătură de catifea într-o nuanță profundă de indigo. Iar pentru un accent mai elegant, a asortat rochia cu un inel masiv și cercei din pietre.

Totul ar fi fost perfect dacă Innaya ar fi optat pentru o tentă mai intensă de albastru și ar fi îndrăznit să-și accentueze mijlocul. Astfel, ar fi creat un efect de alungire în partea inferioară a ținutei vestimentare și ar fi temperat culoarea îndrăzneață.

Iar pentru un dram de originalitate, era bine să fi lasat rochia un pic mai lejer să cadă pe podea, eventual cu trenă scurtă la spate. O pereche de cercei lungi, mai expresivi, de exemplu dintr-o pană neagră, care sa ajungă la nivelul umărului, ar fi completat de minune rochia, eliminând astfel bijuteria de pe deget.

Cântăreții Alexandru Manciu și Adrian Ursu au fost cei doi bărbați aflați la un pas de perfecțiune în termeni stilistici. Dar, din cauza unor mici abateri și câteva detalii omise, imaginile lor au pierdut acel potențial de farmec la care au țintit purtătorii.

Alexandru, deși nu a făcut cheltuieli suplimentare, apelând la serviciile unui stilist și s-a bazat doar pe propria intuiție și sfaturile soției, s-a prezentat destul de bine la capitolul ținută vestimentară. Însă interpretul a cam exagerat cu machiajul, și anume cu fardul de ochi, care nu era necesar în cazul dat. Pentru o notă mai lejeră, am fi vrut la gâtul lui Manciu o eșarfă mai ușoară, frumos drapată, fularul voluminos și greoi încărcând vizual partea superioară.

Soția interpretului, Olga Manciu, cu toate că e mămică cu burtică, a arătat foarte bine. Rochia aleasă a constituit o ținută perfectă din toate punctele de vedere, care o avantaja de minune.

În sfârșit, Adrian Ursu a venit cu o vestimentație destul de interesantă, dar prea conservativă pentru piesa prezentată.

Ne-ar fi plăcut să fi optat pentru aceeași ținută smart casual, dar într-o variantă mai proaspătă, combinând o pereche de pantaloni negri, puțin mai largi în partea superioară și ajustați la gambe, cu o pereche de cizme scurte în stil Dolce & Gabbana, sau chiar și ghetele sneackers pe care le-a purtat interpretul. La acestea aș fi recomandat o cămașă cu mâneca suflecată, iar vesta să fie descheiată sau cu o mărime mai mare decât cea purtată de Adrian.

Iar pentru o notă de glam, era bine să completeze cu niște bijuterii la gât, în același stil italian și, desigur, să renunțe la centura cowboy cafenie, care e cu totul din altă poveste. Astfel, Adrian Ursu ar fi căpătat o imagine scenică perfectă pentru piesa prezentată la finala Eurovision.

Distribuie articolul: