Tradiția spune că, dacă porți ceva nou de Paști, îți va merge bine tot anul. E un obicei pe care îl respectăm încă din copilarie, de ce am renunța acum? Masa de Paști în familie este un moment numai bun pentru a purta ceva nou. Vezi care sunt cele mai potrivite ținute de sărbătoare. 

Fie că o să petreci sărbătoarea în familia restrânsă, înconjurată de prieteni sau la socrii, nu îți neglija look-ul. O sărbătoare atăt de importantă cere o ținută de sărbătoare. Îmbină piesele clasice cu cele moderne, adaugă un strop de feminitate și ai o ținută șic pentru o masă în familie.

m1

Pentru un prânz acasă, înlocuiește pantofii stiletto cu o pereche de balerini, pentru mai multă comoditate – probabil vei ajuta și tu la pregătirea mesei. Dacă veți face un grătar în curte, de asemenea, optează pentru o ținută casual, care să îți ofere flexibilitate.

moda2

Ai grijă ca hainele pe care le porți să fie comode. Cel mai probabil vei servi un prânz copios. Asigură-te că rochia pe care o porți este suficient de lejeră pentru a-ți permite să te înfrupți în voie din bunătațile tradiționale.

moda3

Pentru că Paștele marchează începutul primăverii, imprimeurile florale sunt o alegere perfectă pentru masa tradițională de duminică. Ia în considerare rochiile, fustele și bluzele cu imprimeuri florale, însa alege-le pe cele potrivite tenului și siluetei tale.

moda4

Sursa/Foto: ele.ro, unica.ro

Distribuie articolul: