Mișcarea civică „Tinerii Moldovei”, împreună cu e-reciclare au chemat tinerii din Chișinău să participe la un campionat inedit de aruncare la distanță a obiectelor electrocasnice uzate. Competiția a fost una distractivă, care are un principiu simplu, câștigă cel care aruncă cât mai departe mouse-ul sau tastatura.

De fapt, cei care s-au înscris la concurs au dorit să dea frâu emoțiilor negative, iar metoda propusă de organizatori a fost una mai mult decât potrivită.

Pe lângă cei care s-au încris din timp la concurs, s-au alăturat competiție și simpli spectatori, cărora li s-au oferit obiecte de rezervă.

Unii și-au pus în practică toată forța pentru a arunca cât mai departe tastatura, alții au fost mai puțin succes, însă doza de distracție a fost obținută de fiecare.

Concursul s-a desfășutat pe categorii, în funcție de obiectele electrocasnice aruncate, iar competiția a fost separată pentru fete și băieți.

Cei care au aruncat cel mai departe obiectele, s-au ales și cu premii pe măsură. Evenimentul s-a bucurat de succes, astfel că ne așteptăm la un nou campionat în anul viitor.