Cristina Pantiru cu numele său de club Tina Wonder se numără printre puţinele fete din Moldova care încing atmosfera de la platane, fiind extrem de solicitată la evenimentele mondene din cluburi, notează promotime.md. Una dintre cele mai frumoase şi apreciate DJ-iţe autohtone mixează din 2007 piese, pasiuni și profesioa de jurist.

Tina Wonder a mixat la deschiderea artiştilor din industria grea a muzicii de club precum: Crazibiza, Dj Ceeryl Chardonnay, Dj Miss Pink, Dj Lutique, Dj Vali Barbulescu, Dj M.E.G., Dj Tommy Lee, Dj Maniak şi mulţi alţii. Tânăra se declară îndrădostite de muzică, însă nu-și neglijează deloc familia sau cariera domeniul juridic. “Mixez muzică house, cu cele mai diferite elemente şi tendinţe muzicale (deep, tech, vocal, funky, jackin’, new disco). Selectez  piesele după plac şi le mixezi după situaţie şi feedback-ul publicului”, declară DJ-ița.

Tina Wonder

Tina a recunoscut că este o diferență în educația muzicală a publicului de la noi și a celui de peste Prut, însă ea s-a simțit bine pe ambele scene. DJ-ița ține ritmul piciorului aproape întreaga noapte și spune despre sine că este “Responsabilă, cu simţul umorului și târziu acasă”. Are planuri mari pentru viitor, vrea să facă studii în domeniu și orice s-ar întâmpla, tânăra nu se desparte de muzică, telefon și automobil. I-au influențat mult cariera de DJ Pharrell Williams, Lenny Kravitz și Mark Knight. Cu primii, Tina Wonder și-ar dori și o colaborare.

Tina Wonder

Sursa: promotime.md

Foto: Facebook

Distribuie articolul: