Ieri, la Moscova s-a desfășurat legendarul bal organizat de revista „Tatler”. Cu această ocazie toată „spuma societății” s-a strâns la acest eveniment, iar printre invitați s-au numărat și proaspeții părinți – Anastasia Reshetova și Timati.

Anastasia Reshetova și Timati au venit la bal împreună, aceasta fiind prima apariție în public după nașterea fiului lor, Ratmir. De la nașterea copilului a trecut doar o lună, iar Anastasia pare să-și fi revenit deja destul de bine după sarcină. Aceasta are un aspect odihnit și pare a fi foarte bine dispusă.

Pentru eveniment, Anastasia Reshetova și Timati au optat pentru ținute „total black”: modelul a purtat o rochie lungă, neagră, cu un corset care îi accentua talia, iar Timati a ales să combine pantalonii clasici cu un sacou tip tuxedo din piele de culoare neagră.

De remarcat este faptul că rapperul toată seara a evitat atenția presei și s-a aflat mai tot timpul la bar, în timp ce Anastasia cocheta cu camera de luat vederi.

Reamintim că Anastasia Reshetova a devenit pentru prima dată mamă la jumătatea lunii octombrie și acum își dedică cea mai mare parte a timpului fiului ei, Ratmir.

Sursa: Spletnik.ru

Distribuie articolul: