Presa americană divulgă tot mai multe informații oferite de persoanele apropiate ale celor doi actori, Brad Pitt și Jennifer Aniston. După moartea mamei sale, Aniston a apelat la Pitt și a avut nevoie de susținerea fostului ei soț. În pofida geloziei din partea soțului său.

Revista The Sun scrie că aceștia își scriu mesaje și vor să se reîntâlnească. Din acest motiv, relația lui Jennifer Aniston cu actualul său soț, Justin Theroux, se cam „prăfuiește” și are de suferit. Apropiații familiei spun că Justin Theroux este gelos și merge la petreceri fără Jennifer Aniston, unde consumă mult alcool și droguri, care sunt legale în California.

Presa galbenă scrie că Aniston și Pitt își scriu mesaje în fiecare zi, iar fostul soț a lui Jennifer încearcă să o susțină și să-i fie alături în aceste momente grele pentru actriță.

Relația celor doi a devenit tot mai apropiată după divorțul Angelinei cu Brad, care a trezit o serie de întrebări în rândul fanilor acestui cuplu celebru.

 pit si aniston

Actorul cunoaște ca nimeni altul relația dintre Jennifer și mama ei care s-a deteriorat în 1996 după ce aceasta a dezvăluit într-un program de televiziune intimități din viața fiicei sale. În acea vreme Brad Pitt era căsătorit cu Jen și a trăit personal acele momente tensionate dintre mamă și fiică. „Jen a crezut că a depășit acele momente grație psihoterapiei, dar gândurile o frământă din nou”, a explicat o sursă apropiată actriței, care a subliniat că Jen a recurs la Brad în căutare de sprijin și de sfaturi.

Cei doi actori și-au reluat relația, după anunțul divorțului lui Brad de Angelina Jolie, femeia pe care multă lume o consideră responsabilă de ruptura dintre Pitt și Aniston. „Brad știe foarte bine relația complicată pe care a avut-o Jen și mama ei, Nancy. Este preocupat de faptul că o afectează atât de mult moartea mamei sale”, a spus sursa.

Nancy a murit în mai anul trecut la 79 de ani după o boală lungă și grea.

Conform spuselor celei mai bune prietene ale sale, Chelsea Handler, Jennifer este nepăsătoare în privința divorțului Angelinei cu Brad. „Nu cred că lui Jen îi pasă de ceea ce se întâmplă și este absurd că oamenii cred că o interesează acest subiect. Nu stă și se întreabă ce face Angelia. Nu este problema ei”, a declarat Chelsea.

Sursa: AGORA