La 9 după ce și-a intristat milioane de fani cu decizia de a se despărți, trupa „The Pussycat Dolls” se reunește. Anunțul oficial a fost făcut chiar de solista principală a trupei, Nicole Scherzinger. 

Nicole a confirmat revenirea „The Pussycat Dolls” şi a declarat că toate s-au maturizat „atât de mult” de la momentul despărţirii. „În primul rând, sper că este ceva diferit pentru că noi suntem diferite. Se fac zece ani de atunci. Fiecare dintre noi contribuie la grup cu un dar unic. Sunt atât de încântată şi ne-am maturizat atât de mult. Suntem aici pentru a ne vedea pe fiecare dintre noi strălucind. Cred că o să ne susţinem una pe alta”, a afirmat artista într-un interviu acordat The Sun, scrie Agerpres.ro

Trupa de fete a vândut peste 54 de milioane de copii ale albumelor sale la nivel mondial. Acestea intenţionează să se relanseze printr-un concert susţinut sâmbătă la emisiunea „The X Factor: Celebrity” după care va urma  un turneu în Marea Britanie şi Irlanda, la începutul anului viitor.

Trupa pop americană The Pussycat Dolls, care s-a afirmat la nivel mondial cu hituri precum „Don’t Cha”, „Buttons” şi „Stickwitu”.

Distribuie articolul: