Se numește Nikkie și cel mai des, este recunoscută pe rețelele de socializare, după numele vlogului @nikkietutorials. Este pasionată de tutoriale în care să testeze eficiența produselor cosmetice și a procedurilor de înfrumusețare. Luna trecută, tânăra a publicat pe YouTube un nou tutorial, în care a arătat lumii cât de mare poate fi forța machiajului executat în condiții de casă.

Pentru o super-transformare acasă, nu e neapărat să fii makeup artist profesionist. Realizat în condiții de casă, machiajul nu necesită cheltuieli suplimentare pentru produse costisitoare, ci doar utilizarea produselor pe care le ai la îndemână. Ceea ce face Nikkie, în tutorialele sale, este o dovadă vie a acestui fapt.

În unul dintre cele mai recente filme publicate pe YouTube, tânăra a arătat lumii forța machiajului realzat în condiții casnice. „M-am gândit că ar fi cool să arăt lumii puterea machiajului și felul în care se naște o transformare. Este distractiv. Sper să vă bucure”, declară tânăra vlogger-iță, în descrierea virtuală a tutorialului. Impresiile lăsate de acest tutorial sunt intense, pentru că Nikkie și-a acoperit cu machiaj doar jumătate de față, pentru a spori un efect cuvenit.

Urmăriți și voi transformarea ei:

Distribuie articolul: