În China antică se considera că frumusețea reprezintă destinul omului, iar fața –  norocul. Din fericire, acum fiecare poate să decidă cum să-și manifeste propria frumusețe. Machiajul aplicat corect, accentuează frumusețea naturală a femeii și poate ascunde micile imperfecțiuni.

Fiecare sezon aduce noi tendințe cu o nouă respirație, deoarece lumea cosmeticii decorative este diversă și variată. Se pare că să fii mereu în vogă și să urmărești noile trenduri, aplicându-le pe sine este complicat, însă în realitate este destul de simplu.

Noul brand The ONE creat de Oriflame, va fi ajutorul tău de încredere. The ONE reprezintă peste 30 de produse inovative care ajută la crearea machiajului de orice tip și orice ocazie, de lamachiajul natural, până la unul de afaceri, de la cel clasic până la unul romantic.

The One

The ONE include trei game de produse: Frumusețe de zi cu zi, Mega Impact și Ultrarezistență ce combină armonios nuanțe atât pastelate, nude cât și cele aprinse. Toate acestea ajută la crearea a unui ansamblu variat de stiluri.

Lilu

Fața brand-ului The ONE în Moldova este fermecătoareași stilata prezentatoare a postului de televiziune Jurnal TV, Lilia Ojovan (LILU), care ne va relata despre propriile experiențe ce țin de produsele noi de la Oriflame.

Gama bogată de culori și diversitatea produselor brand-ului The ONEa companiei Oriflame, te va ajuta să-ți creezi cele mai frumoase look-uri conform ultimelor tendințe din lumea machiajului.

P

Distribuie articolul: