De curând, The Motans și-a surprins fanii cu o melodie nouă, iar astăzi a lansat și videoclipul acesteia. Videoclipul piesei „Invitat” este unul atipic, dar original și artistic și reprezintă o inovație din punct de vedere tehnic. Este primul clip din România realizat cu ajutorul inteligenței artificiale pe zona de style transfer.

„Style transfer prin CNN (Convolutional Neural Network) este o tehnică prin care se recompune o nouă imagine plecând de la una de referință și aplicat stilul pe imaginea conținut. Este pentru prima dată când folosim inteligența artificială într-un proiect media. Rezultatul pe care l-am obținut cu The Motans – „Invitat” este un prim pas ce deschide o nouă etapă în aplicarea acestei tehnologii în următoarele proiecte”, spune Bogdan Păun, regizor NGM.

Cu un sound aparte, piesa vorbește despre iubire, dezamăgiri, despre jocurile vieții care uneori sunt ciudate și greu de înțeles. „Viața e un lucru foarte interesant. Îți mulțumesc pentru tot ce ai fost în viața mea. Ești un om minunat și îți doresc să fii fericită!”, spune Denis Roabeș.

Melodia „Invitat” a fost lansată înaintea clipului și a adunat deja aproape 2,3 milioane de vizualizări pe YouTube.

Distribuie articolul: