Săptămâna trecută, ți-am propus un test psihologic care te-a ajutat să descoperi atitudinea ta adevărată față de viață. Astăzi îți propunem un test de personalitate actual, care îți va sugera mai multe detalii despre caracterul tău.

Tot ce trebuie să faci este să alegi, timp de 10 secunde, copacul care îți atrage cel mai mult privirea, copacul pe care îl consideri legat cumva de personalitatea ta:

Dacă, ai ales imaginea, memorizează numărul de ordine al acesteia și găsește, mai jos, dezlegarea răspunsului tău.

1. Ești o persoană generoasă și ordonată. Îți place să te autoperfecționezi continuu, ești foarte ambițioasă și ai standarde foarte înalte față de sine și față de mediul înconjurător. Uneori, oamenii pot avea impresia că nu pot comunica prea ușor cu tine, însă nici ție nu-ți este ușor să te accepți așa cum ești. Muncești foarte mult, însă nu faci nimic pentru castigul personal; vrei să schimbi spre bine lumea în care trăiești. Ai capacitatea de a-i iubi pe cei de lângă tine cu sinceritate, chiar și când aceștia îți provoacă durere. Puțini oamei îți apreciază eforturile la justa lor valoare.

2. Ești responsabilă și îți place să ai grijă de cei din jurul tău. Nu cedezi atunci când vine vorba de responsabilitățile profesionale majore. Ai o personalitate agreabilă și de nădejde. Ești inteligentă și găsești rapid soluții la probleme. În plus, mereu aduci lumii ceva nou, fapt pentru care te afli în centrul atenției.

3. Ești introvertă, gânditoare și îți place să fii înconjurată de oameni care studiază, la fel ca tine. Acorzi mult timp gândurilor legate de moralitatea celor din jur și faci mereu doar ceea ce este corect, chiar dacă nu ai aprobarea anturajului. Ține-o tot așa: deciziile corecte aduc noroc!

4. Intuiția este unul dintre punctele tale forte, însa ai capricii car nu sunt mereu pe placul celor din jur. Pentru că aceștia nu te înțeleg, suferi de multe ori și ești dezamagită. Îți place să ți se respecte spațiul personal și ești emotivă. De asemenea, ai capacitatea de a-ți dezvolta creativitatea și vrei ca realizările tale să fie apreciate de oamenii importanți pentru tine.

5. Ești o fire independentă și te ghidezi de expresia: “E viața mea, fac ce vreau.” Știi că te poți baza pe propriile puteri, ești capabilă sa-ți susții opinia și îi sprijini pe cei dragi în tot ceea ce fac. Pentru că te cunoști foarte bine, nu-ți e teamă de vise și le urmezi. De la cei din jur, ai nevoie de onestitate, pentru că iubești adevărul.

6. Te înțelegi bine cu cei din jur, așa că ai mulți prieteni și îi ajuți ori de câte ori ai ocazia. Ai o aura de lumină care îi face pe ceilalți să se simtă bine când ești aproape. Zilnic, te gândești la ceea ce ai putea face pentru a te autoperfecționa. Vrei să fii interesantă, simți mereu nevoia să fii iubită și să oferi dragoste necondiționată celor din jur, chiar dacă nu mereu ești răsplătită cu afecțiune.

7. Ești genul de om care emană energie pozitivă, indiferent de ceea ce spun alții. Ești deschisă spre a cunoaște noi oameni și de a trece prin experiențe noi. Reziști cu succes la stres și nu te îngrijorezi din cauza asta. Știi cum să-ți organizezi timpul și nu te abați niciodată de la sarcinile pe care le ai de îndeplinit.

8. Ești o fire aflată în armonie cu Universul. Pentru că ești spontană și mereu entuziastă, accepți provocările vieții foarte ușor. De multe ori, îi șochezi pe cei din jur cu atitudinea ta. De asemenea, îți place să acumulezi cunoștinte din cât mai multe domenii. Continuă să profii de provocări; ele te fac puternică și fericită.

9. Crezi în faptul că viața este un dar și faci tot posibilul pentru a te bucura de ea. Te mândrești cu realizările tale și ești capabilă de a face compromisuri pentru cei dragi, alături de care rămai la bine și la greu. Pentru tine, paharul este întotdeauna pe jumatate plin, așa că te folosești de fiecare ocazie pentru a învăța și a crește. 

Surse foto: www.divahair.ro, www.reuters.com.

Distribuie articolul: