Veste tristă pentru toți cei îndrăgostiți de modă. Karl Lagerfeld, fostul director creativ de la Chanel, a murit pe 19 februarie, la vârsta de 85 de ani! Celebrul designer avea o avere care se ridica la 250 de milioane de dolari, însă beneficiarul este unul incredibil.

Potrivit presei de peste hotare, mare parte a averii a făcut-o datorită colaborărilor pe care le-a avut de-a lungul timpului cu branduri ca Diesel, Chanel, Fendi şi H&M, însă cea mai de necrezut ştire care a apărut în urmă cu mai mulţi ani are legătură cu moştenitorul de drept al averii.

Din câte se pare, Karl Lagerfeld i-a lăsat incredibila lui avere pisicii pe care o avea, Choupette, pe care o considera o adevărată muză şi pe care o iubea foarte mult. Mai mult decât atât, el i-a făcut felinei conturi pe reţelele de socializare şi a inclus-o pe aceasta în mai multe pictoriale.

Astfel, i-a creat şi un cont special în care, la un moment dat, se aflau peste 60 de milioane de dolari! Odată cu moartea lui Karl Lagerfeld, Choupette devine cea mai bogată pisică din lume.

Rămâne să vedem în grija cui va rămâne pufoasa Choupette!

SURSA

Foto: Instagram.com

Vezi și: Renumitul creator de modă Karl Lagerfeld a murit la vârsta de 85 de ani