La cei 29 de ani ai săi, Tess Holliday a devenit oficial cel mai durduliu model plus size din lumea fashion-ului. Tânăra care poartă doar haine de mărimea XXL a apărut nu doar o singură dată pe copertele unor reviste la fel de celebre ca VOGUE. Mai nou, Tess a semnat cel mai important contract de modelling din viața ei! Mai mult decât atât, modelul este mama unui băiețel și soția unui bărbat care o iubește nepământește.

Tess Holliday a luat, acum câteva zile, o decizie care îi va influența negreșit cariera: a semnat un contract cu agenția de modeling MiLK Management. Este un pas demn de toată lauda, pentru că la înălțimea de 165 de centimetri, Tess poartă haine de mărimea 60.

„Am visat la acest contract toată viața mea și nu mi-am putut imagina că asta se va întâmpla cu mine. Îmi amintesc că atunci când aveam 15 ani, am aflat despre existența modelelor plus size și am mers imediat la un casting. Am fost trimisă acasă, pentru că formele mele nu se potriveau. Mi-au strigat, în urmă, că nu voi deveni niciodată un astfel de model, dar eu sunt fată încăpățânată. Mama m-a susținut dintotdeauna, însă ceilalți membri ai familiei, dar și prietenii, afirmau că nu-mi ajunge o doagă”, a spus excentrica Tess Holliday, pentru revista People. 

Deși este oficial model plus size, Tess încă mai continuă să primească la adresa ei scrisori cu mesaje negative. În ciuda acestui lucru, numărul de abonați la postările sale de pe Instagram este în creștere, ajungând acum la peste 350 000. 

Atunci când am devenit model, am început să-mi privesc corpul dintr-o cu totul altă perspectivă. Uneori mă privesc în fotografii și îmi zic, tot mie: – hei, ce simpatică ești!”, mai spune modelul. 

Tess este și fondatoarea mișcprii virtuale #EffYourBeautyStandards, prin care le îndeamnă pe femei să se iubească așa cum le-a făcut natura și să nu accepte standardele care li se impun. 

Foto: Instagram, usmagazine.comneogaf.combuzzland.it

Distribuie articolul: