THANATOS – Teroarea din spatele culiselor – astfel este intitulată noua carte, scrisă de un actor și lansată mâine, 5 decembrie, ora 18:30. Anatol Guzic, actorul Teatrului Național „Eugene Ionesco”, vă așteaptă la lansare la teatrul pe scenă căruia joacă de ceva timp cu multă vervă.

„Alexandru Ton, un tânăr de bani gata, fiul unui oligarh din Republica Moldova, prințișorul norocos ce se bucură de statutul familiei în care s-a născut, este considerat un băiat răsfățat și ușor arogant. Mulți tineri și-ar dori să se afle în locul lui și să se dedea pe deplin la luxul adus pe tavă de către soartă. În esență, lucrurile sunt de altă natură. Visul lui Alexandru de a fi liber să-și aleagă singur calea în viață, de a fi un fotbalist profesionist, este spulberat anume din pricina familiei. El condamnă politica murdară și afacerile dubioase ale tatălui său, refuzând categoric să facă parte din ele. Emoțiile negative se îngrămădesc și devin un instrument bun pentru Străinul, care îl deposedează de identitate și de orice emoție, transformându-l într-un asasin cu numele de cod „Thanatos”. Șansa spre regăsire apare abia peste ani; între timp, Alexandru provoacă teroare în rândurile Ordinului ce domină lumea din culise.”

În cadrul evenimentului din 5 decembrie, vizitatorii teatrului vor putea admira și o expoziție de fotografie, realizată de către fotograful Iulian Marusic , unde vor apărea câteva din personajele cheie a romanului „Thanatos: teroarea din spatele culiselor”. 

La lansarea, veți avea ocazia să procurați cartea la un preț promoțional, dar și să aflați în ce librării va fi găsită.

Intrare este liberă!

„Vă așteptăm la Teatrul Național Eugene Ionesco – Locul ideal pentru întâlniri! Vă promitem că n-o să vă plictisiți”, spun cei de la Ionesco.

Distribuie articolul: