O carte despre cum să-ţi baţi nevasta a devenit bestseller în lumea arabă. Scrisă de Mohamed Kamal Mustafa, cartea spune că “femeile trebuie ‘atinse’ astfel încât să nu simtă durere fizică, ci mai degrabă una spirituala”. 

Autorul recomandă bărbaţilor musulmani să-şi lovească femeile în cele mai sensibile locuri: faţă, sâni, abdomen, cap. Un expert în relaţii de familie, dr. Ghazi al-Shimari din Arabia Saudită, recunoaşte că e de acord cu colegul sau, notează Blitz, care preia un articol din Esquire.ru. Curios este că, la câteva ore după publicare, articolul nu a mai putut fi accesat.

Conform lui, “femeia trebuie ‘atinsă’ cu lovituri line peste faţă. Tot el spune că, înainte de a incepe să-şi bată nevasta, bărbatul musulman trebuie să o avertizeze pe aceasta în legătură cu numărul loviturilor ce urmează a-i fi aplicate.

În afara de asta, psihologul saudit este total împotriva folosirii farfuriilor şi cuţitelor împotriva femeilor musulmane.

Într-o alta carte care a făcut furori în lumea musulmană, “Atitudinea femeilor în lumea islamică”, autorul Ghassan Ascha spune că toate femeile musulmane care nu-şi satisfac sexual bărbaţii trebuie să fie “articulate”.

Distribuie articolul: