Unul din cei mai râvniţi burlaci ai Moldovei, actor, coregraf, producător muzical, Teodor Rădulescu caută o femeie care să-i ofere dragoste şi devotament. Dezamăgit în iubire, Teo ştie ce vrea de la viaţă, ştie ce vrea de la o femeie, crede în dragostea la prima vedere şi este ferm convins că o realţie durabilă se construieşte.

“Orice femeie e frumoasă, orice femeie e mireasă”
La cei 40 de ani are destulă experienţă ca să ştie ce vrea de la o femeie. Nu caută marea dragoste, pentru că ştie că ea vine de sus, de la Dumnezeu şi apare când te aştepţi mai puţin. A fost întotdeauna înconjurat de femei frumoase, femei puternice. Spune că are suficientă experienţă pentru a nu se lăsa suprins de o femeie. Apreciază frumuseţea, talentul, inteligenţa, curajul de a face lucruri pe care el nu s-ar încumeta să le facă. Crede în dragostea la prima vedere. “Totul mă surprinde la o femeie, orice femeie e frumoasă, orice femeie e mireasa”, spune Teo.
Fiind un om al artei, femeia a fost şi va fi muza multor creaţii. O vede în dans şi mişcări, “o femeie poate fi ca valsul…lentă, visătoare, romantică sau ca rumba… foarte sexy, seducătoare, explozivă. Orice femeie întruneşte în ea dansul”.

«Sunt un bărbat complexat şi nu fac paşi»
Fiind o persoană cunoscută, nu se consideră un cuceritor al sexului frumos. La o femeie, în primul rând, îl atrage felul cum arată. “De obicei, eu sunt cel cucerit. Întotdeauna am avut atenţie suficientă din partea femeilor, însa nu exagerată. Sunt un bărbat complexat şi nu fac paşi. Mă atrage aura, ochii femeiei, felul cum merge, cum zâmbeşte, primul atu care te face să sari”, destăinuie Teodor.
Degajat şi cu un fler aparte, povesteşte cum în una din zile a urmărit o domnişoară cu maşina şi nu a îndrăznit să-i ceară numărul de telefon. “Când am văzut-o, am sărit din maşină. Sunt liniştit şi măsurat, dar pot să mă îndrăgostesc în orice moment, vorba cântecului – dacă dragoste nu e, nimic nu e”

Despre relaţia de cuplu şi vicii
La moment este implicat într-o relaţie “mai mult pasională”, şi recunoaşte că “puţin probabil să mă însor cu ea”. Devotamentul este calitatea numarul unu pe care o caută la o femeie. Femeile, la rândul lor, ar trebui să aibă încredere în jumătăţile lor şi să lase la o parte gândurile despre o eventuală trădare. Pragmatic şi raţional, crede într-o relaţie în care ştii ce vrei de la partener. Încă nu este gata să întemeieze o familie, dar visează la una, “vreau familie, vreau trei copii, însă vreau să nu le lipsească nimic, vreau să urc în avion şi să plec în orice colţ al lumii”.

Nu-şi doreşte prea multe deoarece a încercat să le cuprindă pe toate şi nu a mers. S-a îndrăgostit şi nu a mers. Recunoaşte că a înşelat şi nu se mândreşte cu acest lucru: “am făcut-o mai mult din răzbunare, vreau foarte mult să fiu bărbatul unei singure femei”. Nu va accepta, însă, să se căsătorească cu o fumătoare, “am pierdut o relaţie din cauză că domnişoara fuma şi ne certam în fiecare zi. Eu mă gândesc la viitor şi vreau o soţie şi copii sănătoşi.”, spune Teo.

Despre vise, realizări şi femei admirate
De ceva timp a devenit producător muzical şi face televiziune în România, în cadrul emisiunii “Super Bingo Metropolis” de la Antena 1. A ales România deoarece în Moldova sunt puţini oameni interesaţi de artă. La Bucureşti are posibilitatea să facă bani din artă. A lăsat show-baletul “Theodor” pentru că nu mai vedea rostul, “investeam, fără să primesc nimic înapoi”.
I-ar plăcea să cucerească lumea cinematografică. Acum însă e preocupat de muzică şi de promovarea trupei “Hot Diamonds”. Debutul oficial va avea loc în octombrie 2011 când va apărea şi primul videoclip. De asemenea, are alte două trupe în derulare, care sunt înca în faza de proiect.

Printre femeile de la noi pe care le admiră, Teodor Radulescu îşi aduce aminte cu plăcere de interpreta Natalia Barbu, prezentatoarele de ştiri Natalia Cheptene şi Vera Terentiev, moderatoarea de emisiuni Diana Stratulat, dansatoarea Natalia Goremikina.

“M-am dezamăgit inimaginabil de EA… Moldova”
După ce a renunţat la show-baletul său, Teo a plecat să-şi încerce norocul în România. Dezamăgit de propria ţară, caută locul unde speră că munca îi va fi apreciată la justa valoare. “După 25 de ani, m-am dezămagit inimaginabil de această ţară, sistemul a nenorocit ţara şi nu vreau să fiu moldovean în România”.

“Eu am făcut tot ce mi-a stat în puteri, acum să se ridice alţii din genunchi şi să facă ceva pentru ţară… şi eu mă întorc. Suntem o naţiune leneşă, iar lenea e o mare pacoste a Moldovei”, mărturiseşte Teodor. Deşi petrece mai puţin timp în Moldova, vine cu drag aici, “sângele mă ţine de ţara mea”, adaugă Teo.
Este într-o perioadă de tranziţie şi îşi caută locul unde se va simţi cel mai bine, “eu vreau prea multe, ca să vreau imprevizibilul”.

Distribuie articolul: