Probabil v-o aminţi cu toţii pe Teo cea haioasă, care ştia să adreseze întrebări provocatoare tuturor vedetelor din showbizul românesc. În ultimul timp a cam dispărut de la ecrane, iar locul de la ProTV i l-a luat de ani buni prezentatorul Cătălin Măruţă. Zilele astea, Teo Trandafir scrie pe blogul ei că vrea să se reîntoarcă la televiziune, datorită felulului în care s-au schimbat aici lucrurile. Teo Trandafir a povestit, pe blogul său, cât de bine s-a simţit la o petrecere, unde a avut ocazia să se întâlnească cu mai multe vedete, care au întrebat-o de ce nu revine în televiziune, cu o nouă emisiune: “Am dat, printre invitați, de vedete de-adevăratelea, de oameni ale căror nume au rămas, prin consecventă și, repet, respect față de ceea ce fac și fața de cei cărora li se adresează…”

Vedeta le-a povestit fanilor şi ce tip de emisiune şi-ar dori să facă: “Hai să facem o emisiune, cumva, ca pe vremea mea, adaptată la 2013 prin cei care decid să se implice în ea.[…] Televiziunea nu e o instanță! Nu noi decidem dacă cineva a iubit sau nu, dacă a mințit sau nu, dacă a greșit sau nu! Telespectatorii fac asta, fiecare pentru sine!”

Cu această ocazie ori ba, prezentatoarea TV a decis să facă mai multe schimbări legate de look-ul său. dacă ceva vreme în urmă Teo își schimbase culoarea părului în blond deschis, acum acesta este de un roșcat așa cum nu la-m mai văzut. Cu acest look, Teo s-afișat la concertul prietenilor săi de la Taxi.

Vedeta și-a tatuat și sprâncenele, schimbându-le forma. Dacă înainte avea sprâncene naturale, mai groase și neuniforme, acum le-a dat o forma mai subțire și mai definită, ce-i încadrează mai bine fața și o întineresc. Să fie acesta primul pas către o continuare a carierei în TV?

Teo este o realizatoare TV, care a conceput mai multe formate de succes la diferite trusturi de presă. Ea înregistrat audienţe record, mai ales la ProTV, fiind apreciată pentru originalitatea şi umorul ei, care au dus la compararea ei cu celebra moderatoare tv din Statele Unite, Oprah Winfrey.

Sursa: realitatea.net , Elle.ro