Din 9 septembrie, Teo Trandafir revine pe micile ecrane, spre bucuria numeroşilor săi admiratori, care abia aşteptau să o revadă, notează libertatea.ro. Din 9 septembrie, în fiecare zi, de luni pâna vineri, de la ora 16.45, la Kanal D, Teo le dă întâlnire telespectatorilor cu divertismentul de calitate în show-ul care îi poartă numele, în ambianţa unui decor demn de o revenire spectaculoasă. Cântăreţi, artişti, personalităţi din toate domeniile, oameni care au într-adevăr ceva de spus vor fi invitaţi la întâlnirea cu publicul şi cu cea mai iubită vedetă din România – Teo Trandafir. În noua emisiune “TEO SHOW”,  va împleti  poveştile de viaţă ale unor personalităţi care au schimbat România prin inteligenţă, onestitate şi viziune optimistă.

“Vrem să arătăm că se poate, că există speranţă, că România e o ţară în care se nasc în fiecare zi copii care vor fi educaţi altfel decât noi, că noi înşine putem să ne educam zi de zi în aşa fel încât, la un moment dat, să fim la înălţimea copiilor noştri şi să le lasam o ţară în care se poate zâmbi pe stradă, a spus Teo Trandafir.

Reamintim că Teo Trandafir a plecat de la Pro TV în anul 2006, precizând că anume la acest post tv a cunoscut cel mai mare succes în televiziune în perioada în care a lucrat şi că regretă plecarea sa.

 

Distribuie articolul: